iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 26 Απριλίου 2024

500.000 φανέλες
του Ρονάλντο
πούλησε η Γιουβέντους !


Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανήκει στο δυναμικό της Γιουβέντους, η οποία τη Δευτέρα, όπως έγινε γνωστό, θα παρουσιάσει στους φιλάθλους της τον Πορτογάλο σούπερ σταρ. 
Ο 33χρονος σταρ θα προσγειωθεί στο Τορίνο το πρωί της Δευτέρας για να περάσει από τα ιατρικά τεστ.
 
Εν συνεχεία θα βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προσέφερε η πρωταθλήτρια Ιταλίας, διάρκειας ως το καλοκαίρι του 2022, και ακολούθως θα παρουσιαστεί στο «Allian Stadium».

 Όπως έκανε γνωστό η «Γιούβε», η παρουσίαση του Πορτογάλου άσου έχει οριστεί για το απόγευμα της Δευτέρας, 19:30 ώρα Ελλάδας. Τότε θα παραχωρήσει ο CR7 και την πρώτη συνέντευξη Τύπου ως παίκτης της διάσημης ιταλικής ομάδας.
Περισσότερες από 500.000 φανέλες του Πορτογάλου πουλήθηκαν μέσα σε μία μέρα και περισσότερα από 50 εκατ. ευρώ είναι τα έσοδα!

Από την αρχή φάνηκε τι θα γίνει… Ο surver για τις online πωλήσεις είχε πέσει λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της Τρίτης, ενώ από το πρωί της Τετάρτης στο Store της Γιουβέντους στο Μιλάνο πουλούσαν μία φανέλα του Πορτογάλου άνα λεπτό. Ο ίδιος πανικός επικρατούσε φυσικά και στο Τορίνο αλλά και όπου αλλού πουλάνε οι Μπιανκονέρι, με αποτέλεσμα ο απολογισμός να είναι εντυπωσιακός.

Η Κυρία πούλησε μέσα σε μία μέρα, υπολογίζοντας και τις online κρατήσεις, 520.000 φανέλες με το Νο7 και το όνομα του Ρονάλντο, με το Il Sole 24 Ore να υπολογίζει ότι αυτό σημαίνει… 54 εκατ. ευρώ! Κι ακόμη ο CR7 όχι απλά δεν έχει μπει στο γήπεδο με τη φανέλα της Γιούβε αλλά δεν έχει καν πάει στο Τορίνο!