iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

Υπέγραψε το
συμβόλαιο με τον
ΠΑΟΚ ο αρχηγός Βιερίνια!


Μόλις 15 λεπτά διήρκεσε η παρουσία του Αντελίνο Βιεϊρίνια στα γραφεία της Τούμπας καθώς ο Πορτογάλος άσος έβαλε την πολυπόθητη υπογραφή στο νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ.

Ενδεικτικό της απόλυτης συμφωνίας που επετεύχθη με τον Ιβάν Σαββίδη στην επικοινωνία που είχαν οι δύο άνδρες καθώς υπήρξε καταλυτική η παρέμβαση του διοικητικού ηγέτη του Δικεφάλου προκειμένου να γεφυρωθεί το χάσμα που υπήρξε προσωρινά.

Από τα μεσάνυχτα άλλωστε ο Γιώργος Σαββίδης είχε προαναγγείλει την παραμονή του αρχηγού. Κι αφού επήλθε η συμφωνία και υπεγράφησαν τα συμβόλαια, αντί ανακοίνωσης, ο ΠΑΟΚ επισημοποίησε το deal με ένα video δυόμισι λεπτών. Κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο της Τούμπας ο Βιεϊρίνια  μίλησε για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δικέφαλο σημειώνοντας ότι επέστρεψε στο σπίτι του.

Ο Βιεϊρίνια δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ3: «Η Τούμπα πάντα είναι το σπίτι μου. Τέλος καλό όλα καλά. Πρέπει να κάνω τεστ τώρα, εργομετρικά, πρέπει να είμαι 100% σίγουρος και μετά θα ξεκινήσω προπονήσεις. Γύρισα πίσω στο σπίτι μου»...