iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 03 Μαΐου 2024

Η δήλωση ήθους της
δεκαετίας από τον
Γιάννη Φουντούλη


Οι Έλληνες αθλητές του πόλο μετά από έναν εξαιρετικό αγώνα με την εθνική Ουγγαρίας, πήραν τη νίκη και έτσι πέρασαν στο μεγάλο τελικό του αγωνίσματος, έχοντας εξασφαλίσει το αργυρό και διεκδικώντας το χρυσό μετάλλιο στο Τόκιο.

Κάπου εκεί γεννήθηκε ένα χαμόγελο και μια ελπίδα για όσους το παρακολούθησαν αλλά και ένα νέο όμορφο παράδειγμα προς μίμηση στο πρόσωπο του Γιάννη Φουντούλη. Του αρχηγού της Εθνικής ομάδας πόλο, ο οποίος λίγα λεπτά μετά τη νίκη του, έκανε μια δήλωση η οποία από πολλούς χαρακτηρίστηκε δήλωση της χρονιάς:

 

«Ειλικρινά, με ό,τι συμβαίνει στη χώρα έχουμε επηρεαστεί όλοι πάρα πολύ. Πίσω στην Ελλάδα κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές, δεν πιστεύω ότι μια νίκη μπορεί να απαλύνει τον πόνο για ό,τι συμβαίνει. Μας θλίβει ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα, ευχόμαστε να μην κινδυνεύσει κανείς. Μέσα σε αυτές τις συνθήκες, ζητάμε προκαταβολικά ένα “συγγνώμη” για τη χαρά και τον ενθουσιασμό μας. Με όλο τον σεβασμό, θα πανηγυρίσουμε αυτή την επιτυχία και θα σκεφτούμε όσα γίνονται πίσω στην Ελλάδα».