iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 26 Απριλίου 2024

Γελάει καλύτερα
όποιος γελάει τελευταίος…
Και αυτή είναι η ΑΕΚ!


Η ΑΕΚ κατακρίθηκε πολύ τους τελευταίους μήνες και ειδικά μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδος... Άκουσε τα εξ' αμάξης για τους παίκτες που «έφευγαν σαν ποντίκια»!

Του Παναγιώτη Φάκου

Επίσης τα άκουσε γιατί οι μεταγραφές που κοιτούσε σε αντικατάσταση αυτών ήταν πολύ... φθηνιάρικες και πήρε το παρατσούκλι «Η ΑΕΚ της καβουροπολιτικής». Όμως όπως λέει και ο τίτλος... «Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος»!

Η ΑΕΚ άργησε στα μεταγραφικά, αλλά κατάφερε να «βουλώσει» τα στόματα όλων αυτών των ανθρώπων που την έκριναν τα τον τελευταίο καιρό και γενικά τα τελευταία χρόνια! Ακόμα κι εγώ κρατούσα μια επιφύλαξη για το τι θα έρθει... Γιατί από «θα» έχουμε απ' όλες τις ομάδες πολλά! Τελικά αυτό που έρχεται στην ΑΕΚ, είναι καλύτερο και από αυτό που περιμέναμε.

Η ΑΕΚ προχωρά στην απόκτηση σέντερ φορ... Βρίσκοντας τον Πόνσε της Ρόμα, τη στιγμή που στον αντίποδα ο Ολυμπιακός απέκτησε τον ελεύθερο Γκερέρο από την Λεγανιές και ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να κάνει δικό του ούτε τον... κλεισμένο Πούκι.

Για τα «φτερά» η «Ένωση» προχώρα στην αγορά του Μπογέ της Τορίνο, με ρήτρα αγοράς στα 6 εκατ. ευρώ... Ενώ την ίδια στιγμή οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο με συμβόλαιο 600.000 ευρώ, ενώ η ΑΕΚ τον κρατούσε με μόνο με 350.000 ευρώ το χρόνο! Και ο ΠΑΟΚ...; Απλά έφερε πίσω τον Ουάρντα!

Η ΑΕΚ προχωρά ακόμα και στην απόκτηση ενός παίκτης «διαμάντι» που είναι έτοιμο να λάμψει όπως λένε διεθνή μέσα της Βραζιλίας και αυτός ακούει στο όνομα Άλεφ!

Την ίδια στιγμή ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ δίνουν τη δική τους μάχη για την απόκτηση του Γουίλιαν και ενδέχεται να μην τον πάρει και κανένας από τους δύο.

Σίγουρα όσο κρατά το καλοκαίρι όλα μένουν στα ονόματα μέχρι να τους δούμε στο χορτάρι (σ.σ. Γιατί εκεί κρίνονται όλα) η «Ένωση» είναι ένα επίπεδο μπροστά από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό σε θέμα μεταγραφών αν και με μεγάλη καθυστέρηση.

Οι προσθήκες των Μπογέ, Άλεφ και Πόνσε, στην ΑΕΚ σίγουρα δείχνουν ικανές να την εκτοξεύσουν... Αν και άργησε και άκουσε ότι άκουσε, ίσως αυτό να ήταν το τίμημα που έπρεπε να πληρώσει για να γίνει αυτό που έπρεπε! Και ακόμα δεν έχει τελειώσει... Η «Ένωση» ενδέχεται να κάνει ακόμα μία, ίσως και δύο προσθήκες ακόμα που θα είναι επίσης τέτοιου επιπέδου.

Ο Αύγουστος είναι μεγάλος και η ΑΕΚ το γνωρίζει καλά... Ωστόσο η «κιτρινόμαυροι» θα παλέψουν για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, με τους συγκεκριμένους παίκτες, παρέχοντας τη δυνατότητα στον Μαρίνο Ουζουνίδη να κάνει πράξη αυτά που είχε φανταστεί όταν ανέλαβε την ΑΕΚ.

Οι τρεις προσθήκες που έρχονται θα κοστίσουν για τη νέα σεζόν πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ. Ενώ για να παραμείνουν στην Ένωση και τη νέα σεζόν θα απαιτηθούν κοντά στα 15 εκατομμύρια ευρώ! Χρήματα που αν χρειαστεί η ΑΕΚ να δώσει, θα τα δώσει. Όπως τα έδωσε και για τον Λιβάγια (σ.σ. Που πολύ τον θεωρούσαν παρελθόν).

Το πλάνο τώρα στην ΑΕΚ είναι ότι το βάρος σίγουρα θα πέσει στην αρχή στον Λιβάγια αλλά και στον Μάνταλο... Και μετά στις 3 προσθήκες που φαίνεται να έχουν μεγάλες προσδοκίες!

Πηγή:  RP.news