iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 04 Μαΐου 2024

Μαραθώνας Ψήφος
αξιοπιστίας στον
Άρη Παπουτσή


Κάθε ημέρα που περνάει ο υποψήφιος δήμαρχος Μαραθώνα Άρης Παπουτσής διευρύνει το ψηφοδέλτιο του #ΕΜΕΙΣ για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, με την τροχιά νίκης να είναι πλέον μη αναστρέψιμη όπως εκτιμούν αυτοδιοικητικοί παρατηρητές.

Η δυναμική που αναπτύσσει ο 47χρονος Άρης Παπουτσής, ''πυροδοτείται'' από πολίτες της τοπικής κοινωνίας του Μαραθώνα που χαίρουν εμπιστοσύνης και εκτίμησης με ''αιχμή του δόρατος - θα το επισημαίνουμε διαρκώς - νέους ανθρώπους με πάθος προσφοράς και εργασίας για το κοινό καλό.

Η συντριπτική πλειονότητα της πολύπαθης κοινωνίας του ιστορικού δήμου Μαραθώνα, θεωρεί ψήφο αξιοπιστίας την επιλογή του Άρη Παπουτσή και της ομάδας του που ήδη αποδεικνύει ότι διαπνέεται από εντελώς διαφορετική διοικητική νοοτροπία, από αυτή που οδήγησε την περιοχή στον μαρασμό.

Την ώρα που γραφόταν το ρεπορτάζ δημοσιοποιήθηκε και η εισδοχή του Βασίλη Κουλουμπή στο ψηφοδέλτιο του Εμείς με τον κ. Παπουσή να τονίζει

Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζω τον Βασίλης Κουλουμπής, τοπογράφο, μηχανικό ΤΕ, ο οποίος στη μεγάλη αυτοδιοικητική του πορεία, έχει συμβάλει ως αντιδήμαρχος της περιόδου 1998-2010 στην πραγμάτωση πολλών και σημαντικών έργων που βελτίωσαν ριζικά την ποιότητα ζωης των Δημοτών μας μέχρι και σήμερα. Με πυγμή, οξυδέρκεια και καρδιά λιονταριού συστρατεύεται να φέρουμε ξανά σε τροχιά ανάπτυξης το πολύπαθο Δήμο μας #metonari #emeis #texnognosia