iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 26 Απριλίου 2024

Η Έφη Μπομπόνη
μαζί με τον
Σπύρο Λιβαθινό


Ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν, κατοικίες που καταστράφηκαν, αναμνήσεις που σκεπάστηκαν από στάχτη.

Η 23η Ιουλίου άλλαξε μια για πάντα τον ευλογημένο τόπο μας, αλλά όχι την ψυχή μας. Την ψυχή εκατοντάδων κατοίκων του Ματιού και του Νέου Βουτζά που βρήκαν από την επόμενη κιόλας μέρα την ψυχική δύναμη να ξεκινήσουν έναν αγώνα επούλωσης των ανοιχτών πληγών που άφησε πίσω της η φονική πυρκαγιά.

Η Έφη Μπομπόνη ανήκει στη συγκεκριμένη κατηγορία τονίζει η Συμμαχία του υποψηφίου δημάρχου Μαραθώνα Σπύρου Λιβαθινού. Παρά το γεγονός ότι είδε την κατοικία της να καταστρέφεται ολοσχερώς, φρόντισε και φροντίζει να προσφέρει όλες τις δυνάμεις της, προκειμένου το αγαπημένο της Μάτι να ξεπεράσει εκείνη τη μοιραία μέρα.

Απόφοιτη του Deree College, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Southern Illinois στις Ηνωμένες Πολιτείες στον κλάδο της διοίκησης επιχειρήσεων, η Έφη διαθέτει πλούσια προϋπηρεσία στον κλάδο των τουριστικών επιχειρήσεων, των δημοσίων σχέσεων και του μάρκετινγκ και αποτελεί ξεχωριστό στέλεχος του αναπτυξιακού προγράμματος της Συμμαχίας στους τομείς της τουριστικής ανάπτυξης του Δήμου μας, του ολοκληρωμένου σχεδίου ανοικοδόμησης και αποκατάστασης του Ματιού και του Νέου Βουτζά και του προγράμματος υποστήριξης των πληγέντων της πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου.

Η Έφη Μπομπόνη θα είναι υποψήφια στο ψηφοδέλτιο της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΦΗΣ ΜΠΟΜΠΟΝΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Φίλοι συμπολίτες,

Η πρόσφατη καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι, ήταν μια τραγική εμπειρία, την οποία βίωσα, έντονα χάνοντας την κατοικία μου, από την οποία όμως ξεπήδησαν δυναμικές και συνέργειες που ποτέ δεν φανταζόμασταν. Διαβιώνοντας στις κατασκηνώσεις, ο εθελοντισμός και η αλληλοστήριξη έγιναν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μου, σχεδόν εσωτερική ανάγκη πλέον.

Αντιληφθήκαμε όλοι μας, πως δεν αρκεί να σχολιάζουμε μόνο τα κακώς κείμενα στην περιοχή μας, αλλά να γίνουμε ενεργοί πολίτες, να οργανωθούμε, να διαβουλευθούμε, να διεκδικήσουμε, να αγωνιστούμε, να αφιερώσουμε χρόνο και ψυχή, για να γίνει ο τόπος μας και κατ’ επέκταση η ζωή μας καλύτερη.  Αυτό το χρωστάμε στους εαυτούς μας και στα παιδιά μας.

Με αυτές τις σκέψεις με βρήκε η τιμητική πρόταση του Σπύρου Λιβαθινού, τον οποίο γνώριζα από πολύ παλιά ως αθλήτρια του βόλεϊ της Εθνικής Ομάδας. Ο ηθικός χαρακτήρας του, η μεθοδικότητά του, και η από παλιά νοοτροπία του ότι συμβάλλουμε όλοι για την επιτυχία του συνόλου, με ενέπνευσαν να συστρατευθώ σε αυτό τον αγώνα για την αναγέννηση της περιοχής μας. Η σπουδές μου στην Διοίκηση Επιχειρήσεων, ή ενασχόληση μου με τον τουριστικό κλάδο, η αγάπη μου για τα ζώα και το περιβάλλον, και η ακόρεστη διάθεσή μου για δημιουργία, θεωρώ ότι θα προσθέσουν στην πρόοδο του Δήμου μας.

Η ενασχόληση με τα αυτοδιοικητικά δεν είναι αυτοσκοπός.  Είναι χαρά, είναι ηθικό χρέος.

Εύχομαι στους συνδημότες μας να εκλέξουν άξιους δημοτικούς συμβούλους που θα συνεργαστούν με θετικό πρόσημο για το καλό του τόπου μας.