iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

Ο Β. Παντελίδης
μαζί με τον
Σπύρο Λιιβαθινό


Αν πληκτρολογήσει κανείς σε οποιαδήποτε μηχανή αναζήτησης του διαδικτύου το όνομα Βησσαρίων Παντελίδης, θα συναντήσει την ξεχωριστή διαδρομή ενός ανθρώπου στον επιχειρηματικό και βιομηχανικό κόσμο, αλλά και ένα εξέχων στέλεχος της τοπικής – και όχι μόνο – κοινωνίας, τονίζει η Συμμαχία του υποψηφίου δημάρχου Μαραθώνα Σπύρου Λιβαθινού.

Πτυχιούχος του Οικονομικού  Τμήματος της Παντείου, Έφεδρος Ανθυπίλαρχος Τεθωρακισμένων, ιδιοκτήτης εργοστασίων, αριστίνδην μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, πρόεδρος του Ελληνοαλβανικού Επιμελητηρίου, με θητεία στα δημοτικά συμβούλια της Αναπτυξιακής Εταιρίας του Δήμου Αθηναίων και του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας, μέλος της τριμελούς Επιτροπής Επιλύσεως Διαφορών Μεγάλων Φορολογικών Υποθέσεων του ΠΕΚ Πειραιά, ιδρυτικό μέλος – έχοντας διατελέσει και Πρόεδρος – του Ροταριανού Ομίλου Νέας Μάκρης,  ο Βησσαρίων Παντελίδης προσφέρει τις πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις του στην ομάδα αναπτυξιακού σχεδιασμού της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ και θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό μας στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝΑ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Φίλες και φίλοι,

Η ζωή όλων των κατοίκων του Δήμου μας – όχι μόνο του Ματιού και του Νέου Βουτζά – άλλαξε μια για πάντα εκείνο το μαύρο απόγευμα της 23ης Ιουλίου 2018.

Άλλαξε ο τρόπος που βλέπουμε το συνάνθρωπό μας, ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε την ίδια μας την πόλη, τα συναισθήματά που κουβαλάμε μέσα μας, αυτή η πυρκαγιά άλλαξε ολόκληρο τον κόσμο γύρω μας.

Οι εικόνες που ζήσαμε στο Μάτι μου θύμισαν τις περιγραφές του πατέρα μου για την καταστροφή της Σμύρνης. Μόνο που εκεί οι πρόγονοί μας είχαν τους Τούρκους να τους κυνηγάνε, ενώ εμείς στον τόπο μας είχαμε τις φλόγες να μας κυνηγούν και κανέναν Έλληνα υπεύθυνο να μας βοηθήσει.

Μένω μόνιμα στο Μάτι από το 2000 κι όσο κι αν θεωρούσα ανέκαθεν τον εαυτό μου ενεργό πολίτη, ποτέ δεν πίστευα ότι θα ερχόταν η μέρα που θα στήριζα με την υποψηφιότητά μου έναν Δήμαρχο ή έναν συνδυασμό σε μια εκλογική αναμέτρηση. Το πράττω για πρώτη φορά και οφείλω να εξηγήσω δημόσια το γιατί.

Βλέποντας και το δικό μου σπίτι να τυλίγεται στις φλόγες , αντιλήφθηκα κι εγώ με τη σειρά μου ότι όφειλα να θέσω τον εαυτό μου στη διάθεση οποιουδήποτε ανθρώπου με έπειθε ότι μπορεί να ηγηθεί του Δήμου μας, σε μια τόσο κρίσιμη καμπή. Αναζητούσα τον υποψήφιο εκείνον στον οποίο θα έθετα ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες μου, τις γνώσεις μου, τις εμπειρίες μου, ακόμη και τις γνωριμίες μου, αρκεί να με έπειθε για το όραμα και το σχέδιό του για τον Δήμο Μαραθώνα.

Μετά από πολυήμερες συζητήσεις και συνεχή ανταλλαγή απόψεων, με την εμπειρία που διαθέτω, κρίνω ότι ο άνθρωπος που αξίζει να εμπιστευτώ για την επόμενη μέρα του Δήμου μας, είναι ο Σπύρος Λιβαθινός. Θεωρώ ότι δίπλα του δημιουργείται μια ομάδα με σύγχρονες αντιλήψεις, τεχνογνωσία, εμπειρία και διάθεση για σκληρή δουλειά που θα οδηγήσει τον Δήμο μας σε μονοπάτια ευημερίας. Ευελπιστώ ότι με την παρουσία μου, θα καταφέρω να συμβάλλω σε μια σύγχρονη διοίκηση και στην επαναλειτουργία της τοπικής μας οικονομίας που θα μπορέσει να αποτελέσει το θεμέλιο λίθο μιας νέας καλύτερης μέρας για την πόλη μας.