iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

Η Αμαλία Τσιάμη
μαζί με τον
Σπύρο Λιβαθινό


Δημοσιογράφος, στέλεχος εταιριών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης επί σειρά ετών, απόφοιτη της Σχολής Δημοσιογραφίας New Media Studies, με πολυετή εμπειρία στην οργάνωση για γραμματειακή υποστήριξη επιχειρήσεων, η Αμαλία Τσιάμη ενισχύει με την παρουσία της το ψηφοδέλτιο της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ στις εκλογές της Κοινότητας Μαραθώνα.

Απόφοιτος του τμήματος δημοσιογραφίας και Νέων Μέσων του New Media Studies και έχοντας παρακολουθήσει τμήματα εισαγωγής στην ψυχολογία και ψυχολογία της διαφοράς κοινωνικής ψυχολογίας στο ΙΕΚ Ωμέγα, απέκτησε με την πάροδο των ετών εμπειρίες στην Οργάνωση και Γραμματειακή Υποστήριξη Επιχειρήσεων, παρακολουθώντας ταυτόχρονα σεμινάρια για τη συμβολή της Executive Γραμματέως στο Management της σύγχρονης επιχείρησης, καθώς και για τη διαχείριση έργων και χρόνου εργασίας.

Από το 1992 και επί 24 συναπτά έτη εργάστηκε ως υπεύθυνη Γραμματείας των Γενικών Διευθυντών Ειδήσεων και Ενημέρωσης στους τηλεοπτικούς σταθμούς Star, Alpha και Σκάι.

Μόνιμη κάτοικος Σχινιά από το 1990, η Αμαλία Τσιάμη θα είναι υποψήφια της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΜΑΛΙΑΣ ΤΣΙΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Φίλες και φίλοι,

Η δημοσιογραφία και τα κοινά έχουν την ίδια αφετηρία, βάση και παρονομαστή!

Υπηρετώ την δημοσιογραφία 25 χρόνια και έρχομαι  σε επαφή καθημερινά με δεκάδες προβλήματα και ακούω καθημερινά χιλιάδες παράπονα πολιτών. Οπότε η ενασχόληση με τα κοινά είναι ταυτόσημη με τη δημοσιογραφία. Η δραστηριοποίηση του ανθρώπου με τα κοινά στον τόπο που ζει, αποτελεί  από τις πιο σημαντικές λειτουργίες του, και από τα κυριότερα συστατικά των ανεπτυγμένων κοινωνιών. Η ενασχόληση με τα κοινά σημαίνει ότι δεν κοιτάς μόνο τον εαυτό σου. Κανονικά, θα έπρεπε να αποτελεί ιερό καθήκον όλων! Μπορούμε όλοι μαζί να αναλάβουμε πρωτοβουλίες ώστε να ομορφύνουμε την περιοχή που ζούμε, την γειτονιά, την πόλη μας, τον δήμο μας.

Η περιοχή του Σχινιά, αποτελεί κομμάτι της ζωής μου, καθώς  διατηρώ κατοικία από το 1990 και  σφραγίζει τις περισσότερες παιδικές μου αναμνήσεις.

Γιατί επέλεξα τον συνδυασμό του Σπύρου Λιβαθινού

Ο Σπύρος Λιβαθινός, ξεχωρίζει για το ήθος του, την αποφασιστικότητα του, τις γνώσεις, και τις ικανότητες του. Έχει έναν πολύ δυνατό συνδυασμό δυναμισμού, φυσικής ευγένειας, πολύ καλής γνώσης των προβλημάτων αλλά και των ενδεδειγμένων λύσεων για τον τόπο μας. Ταυτόχρονα, έχει ηγετικές ικανότητες σπάνιες, όπως αυτή του εξισορροπιστή. Είναι εργατικός, φιλότιμος, με έντονο το αίσθημα της προσφοράς  και φυσικά την ανιδιοτελή αγάπη για τον τόπο μας.

Πιστεύω στο όραμά του για μια Πόλη Πρότυπο και είναι τιμή μου να τον ακολουθώ στην προσπάθειά του αυτή. Ο πιο σημαντικός λόγος όμως, επιλογής του Σπύρου Λιβαθινού, είναι ότι αυτόν εμπιστεύομαι να φτιάξει τον τόπο  μας.