iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

Ο Μαραθώνας έστειλε
μήνυμα νίκης του
Σπύρου Λιβαθινού


Μεγαλειώδης ήταν η συγκέντρωση των πολιτών του δήμου Μαραθώνα στην εκδήλωση της παρουσίασης των υποψηφίων συμβούλων και του προγράμματος της ''Συμμαχίας'' του Σπύρου Λιβαθινού.

Πάνω από 2.500 άνθρωποι κατέκλυσαν το κτήμα ''Προμπονά'' όπου έγινε η εκδήλωση και καταχειροκρότησαν τον υποψήφιο δήμαρχο Μαραθώνα, όταν ανέβηκε για να μιλήσει. Ο κ. Λιβαθινός εμφανώς συγκινημένος, ξεκίνησε λέγοντας ''έχω παίξει ποδόσφαιρο με την εθνική ομάδα και τον Παναθηναικό ενώπιον χιλιάδων φιλάθλων, το αποψινό με υπερβαίνει''.

Ο κ. Λιβαθινός επισήμανε πως ''πρέπει να νικήσουμε τον θυμό και την απογοήτευση που μας διακατέχει και να τα μετατρέψουμε σε πηγή δημιουργίας και έμπνευσης. Ελάτε να αγαπηθούμε ως πολίτες και να γίνουμε ένα για να σώσουμε τον Μαραθώνα''. Και πρόσθεσε ''θα εφαρμόσουμε το σχεδιό μας από την 1η Σεπτεμβρίου μόλις αναλάβουμε τη Δημοτική Αρχή, φτάνουν πια οι χαμένες ημέρες για την περιοχή μας, ούτε μία ημέρα δεν θα πάει χαμένη, αυτό είναι δέσμευση της ''Συμμαχίας''.

Τον υποψήφιο δήμαρχο Μαραθώνα προσφώνησε η γνωστή δημοσιογράφος Μαριάννα Πυργιώτη - κάτοικος Γραμματικού - η οποία νωρίτερα είχε παρουσιάσει συνοπτικό το πρόγραμμα της ''Συμμαχίας''. Στη συνέχεια ακολούθησε μία πρωτότυπη live συνέντευξη της δημοσιογράφου με τον κ. Λιβαθινό ενώπιον του κοινού.

Κάτω από τη σκηνή η οικογένεια του κ. Λιβαθινού - η συζυγός του Κατερίνα και τα παιδιά του Ελένη, Μάκης, Σπύρος και Ανίκα - παρακολουθούσε διακριτικά την ομιλία του.