iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

''Σενάριο'' γιά Όσκαρ
με επίκεντρο τη
Χριστίνα Λαμπίρη...


Διαχρονικά οι συζητήσεις "καφενείου" και τα "πηγαδάκια" της Ραφήνας και του Πικερμίου φημίζονται για το στιλ επιστημονικής φαντασίας που διαθέτουν και θα ζήλευε και ο πιο ευφάνταστος σεναριογράφος του Χόλιγουντ. Αυτή τη φορά όμως ο.... σεναριογράφος δικαιούται βραβείο Όσκαρ χωρίς κανέναν δισταγμό από την αρμόδια επιτροπή!

Μέσα στο Σαββατοκύριακο, μετά και την εκδήλωση του συλλόγου γυναικών "Ιωνίδες" τον συντονισμό της οποίας είχε η Χριστίνα Λαμπίρη, βγήκε η "ετυμηγορία". 

Η Λαμπίρη θα κατέβει γιά δήμαρχος Ραφήνας - Πικερμίου, θα της κάνει Χριστουγεννιάτικο δώρο το "δαχτυλίδι" ο συζυγός της Θανάσης Αδαμόπουλος! Ένας ή μία το σκέφτηκε προφανώς (όπως συμβαίνει πάντα στην περιοχή) το είπε σε έναν άλλον και σε λίγα λεπτά "φούντωσε" η φήμη, που έγινε πληροφορία από "αξιόπιστη πηγή" και μετά πλήρης βεβαιότητα αφού δεν διαψεύστηκε! Εκπληκτική λογική.

Και ναι μεν η κ. Λαμπίρη διαθέτει αναμφισβήτητα τη δημοφιλία και την αναγνωρισιμότητα λόγω της εικοσαετούς παρουσίας της στην τηλεόραση σε πρωταγωνιστικό ρόλο των εκπομπών της στα μεγαλύτερα κανάλια, αλλά δεν της έχει περάσει καν από το μυαλό η σκέψη να είναι κάποτε υποψήφια δήμαρχος. Χαμηλών τόνων άνθρωπος και με σοβαρότητα υπό την έννοια ότι γνωρίζει τα οριά της και τις γνώσεις της δεν θα έφτανε ποτέ τόσο...ψηλά. Να συζητήσουμε αν θέλετε για υποψήφια δημοτική σύμβουλος το 2019 με την παράταξη του Δαμιανού Φαφούτη ναι. Αλλά μέχρι εκεί. Αν και αυτό είναι παράτολμο ως προοπτική. Η παρουσία της ως συντονίστρια της εκδήλωσης των Ιωνιδών, η άριστη σχέση με τη Σίσσυ Κατσούδα στον σύλλογο αλλά και κοινωνικά, καθώς και η φιλική σχέση με τη Σουζάνα Χριστοπούλου του συλλόγου των Νηρηίδων θα μπορούσαν να "διαβαστούν" ως προπομπός ενασχόλησης με την τοπική αυτοδιοίκηση. Στο επίπεδο που είπαμε όμως. 

Η ίδια είμαστε σίγουροι θα γελάει όταν διαβάζει το ρεπορτάζ της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr γιά την ανυπόστατη 100% φημολογία του Σαββατοκύριακου. Όσο γιά το περίφημο "δαχτυλίδι" ήδη κουνιέται από το δάχτυλο του Θανάση Αδαμόπουλου. Ο οποίος όταν το παραδώσει, δεν θα παραδώσει και το "κοσμηματοπωλείο"...