iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 26 Απριλίου 2024

Και η Ραφήνα στο
ανθρωπιστικό ματς
Παναθηναικός - ΣΤΑΣΥ


Οι  Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε. και ο Δήμος Γλυφάδας συνδιοργανώνουν τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στις 5 το απόγευμα στο έβδομο Δημοτικό Γυμναστήριο Γλυφάδας (γήπεδο Α.Ο. Τερψιθέας) παιχνίδι ανθρωπιστικού σκοπού με τους βετεράνους του Παναθηναικού.

Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για την αποκατάσταση της υγείας του 17χρονου αθλητή των καταδύσεων Ανδρόγεω Σαμψάκη.Ο αθλητής τραυματίστηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου κατά τη διάρκεια προπόνησης στο ΟΑΚΑ και έκτοτε νοσηλεύεται στο ΚΑΤ, έχοντας ήδη υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις, σε μια προσπάθεια να καταφέρει να σταθεί ξανά στα πόδια του, καθώς ο τραυματισμός του ήταν τόσο σοβαρός, που δεν του επιτρέπει - προς το παρόν- να κινήσει τα μέλη του.

Με την ομάδα του Παναθηναικού θα αγωνιστούν όλα τα μεγάλα αστέρια του παρελθόντος με προεξάρχοντα των Μίμη Δομάζο, ενώ τιμητικά με την ομάδα των ΣΤΑ.ΣΥ. θα παίξει ο αρχηγός της επίσημης ομάδας της Unicef Αργύρης Κωστάκης, προσφάτως βραβευμένος από την παγκόσμια οργάνωση γιά την πολύχρονη δράση του υπέρ των δικαιωμάτων των παιδιών.