iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

Τους τρέλανε όλους
ο Τόλης Πικουλίδης
στο γλέντι της ΓΓΑ


Πρωταθλήτρια χειμώνα αναδείχθηκε στο επίσημο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των ΜΜΕ η ομάδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και το γλέντησε δεόντως στην ταβέρνα Η Μικρή Ροδιά.

Ποδοσφαιριστές και προπονητής ''έσκασαν'' από τα εκλεκτά εδέσματα που είχε ετοιμάσει ειδικά για τη βραδιά ο αρχηγός της ομάδας και ιδιοκτήτης της ταβέρνας Γιάννης Πολυχρονίδης μαζί με τη συζυγό του και τον πατέρα του Γιώργο.

Την ''παράσταση έκλεψε'' όμως όπως συμβαίνει πάντα - και στα γήπεδα - ο Τόλης Πικουλίδης. Με το αστείρευτο χιούμορ του δεν άφησε κανέναν σε ησυχία επί πέντε ώρες!

Ακόμη και τον προπονητή Γιώργο Σταματάκο έβαλε ''στο στόχαστρο'' ρωτώντας τον ''σε ποιό μαιευτήριο θα γεννήσει'' λόγω της κοιλίτσας του! Στον Άρη Καραίσκο το λίμπερο της ομάδας τον παρακάλεσε να κάνει λίγο πιο δεξιά γιατί δεν τον έβλεπε επειδή ήταν μπροστά η αλατιέρα (ο Άρης δεν είναι ψηλός), ενώ στον Αργύρη Κωστάκη (τον μεγαλύτερο σε ηλικία της ομάδας) είπε να προσέχει ως τον τελικό για να παίξει ''γιατί ο γέρος πάει ή από πέσιμο ή από ...''.

Ο τερματοφύλακας ''κέρβερος'' της εστίας Άρης Σάββας ειδικός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το που κάθισε η ομάδα ανέβασε τη φωτογραφία με το σχόλιο '' μια παρέα, μια ομάδα, μα πάνω από όλα μια τρελή τρελή οικογένεια!''

Και αυτό είναι η ομάδα της ΓΓΑ μια οικογένεια που πηγαίνει καλπάζοντας προς τον μεγάλο τελικό του Ιουνίου αήττητη με την καλύτερη άμυνα και επίθεση!

Άρης Σάββας, Γιάννης Πολυχρονίδης, Νίκος Μανωλάς, Τάκης Μπόλας, Άρης Καραίσκος, Νίκος Σουπιώνης, Τόλης Πικουλίδης, Λυκούργος Βασιλείου, Παναγιώτης Παπαιωάννου, Βασίλης Κουτσούμπας, Χρήστος Ρίζος, Νίκος Σειτάνης, Ηλίας Λαβασίδης, Μάνθος Πάνου, Κώστας Τσάκωνας, Φώτης Τσιπάς, Δημήτρης Κοτούζας και Αργύρης Κωστάκης.