iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 26 Απριλίου 2024

Τι γίνεται με το
γήπεδο ''Π. Σκούφος''
στη Ραφήνα;


Δυστυχώς ο χρόνος άλλαξε και το γήπεδο ποδοσφαίρου ''Παναγιώτης Σκούφος'' στη Ραφήνα παραμένει κλειστό.

Η αλλαγή του χλοοτάπητα μετά την απαράδεκτη κακοτεχνία που ανάγκασε τον δήμο Ραφήνας Πικερμίου να μην παραλάβει το έργο συνεχίζεται με ρυθμό ''χελώνας''. Τα πρώτα δέματα μετά το ολοσχερές ''ξήλωμα'' έχουν καλύψει τη μικρή περιοχή στο τέρμα προς Χρ. Σμύρνης. Θυμίζουμε πως ο δήμαρχος Βαγγέλης Μπουρνούς σε πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο είχε προσδιορίσει τον χρόνο ολοκλήρωσης του έργου έως τα τέλη Φεβρουαρίου το αργότερο.

Στο παρασκήνιο οι διοικήσεις των ομάδων ''κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα''. Θύελλα Διασταύρωσης και Τριγλία Ραφήνας ''ξενιτεύονται'' στα εντός έδρας παιχνίδια στο γήπεδο Αγίας Μαρίνας στη Νέα Μάκρη. Ποδoσφαιριστές και φίλαθλοι νιώθουν σαν ''τσιγγάνοι'' αφού αναγκάζονται να αγωνίζονται ή να παρακολουθούν τα ματς μακριά από το φυσικό ''σπίτι'' τους. Μάλιστα η Τριγλία έχει πάει τρεις φορές στο γήπεδο...Διονύσου, όπου εκεί παίζει και αυτή την Κυριακή!

Μιλώντας με παράγοντα μιάς εκ των δύο ομάδων διακρίναμε την απογοήτευση αλλά και την πικρία του για το πόσο ''τράβηξε'' ο χρόνος με το γήπεδο. Και η αλήθεια είναι - για να σκεφτούμε όλοι ψύχραιμα - ότι οι άνθρωποι, οι παράγοντες, βάζουν πολλά χρήματα από την τσέπη τους για να στηρίζουν τις ομάδες. Και δεν είναι Μαρινάκηδες!

Ας ελπίσουμε πως το χρονοδιάγραμμα του δημάρχου θα αποδειχθεί έγκυρο.