iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 02 Μαΐου 2024

Δυο ''κανονιέρηδες''
μαζί στη Ραφήνα!
Μαύρος και Πικουλίδης


Αντίστροφη μέτρηση για την έλευση του "κανονιέρη" Θωμά Μαύρου στη Ραφήνα!

Ο σούπερ γκολεαντόρ του ελληνικού ποδοσφαίρου ο μοναδικός Έλληνας που έπαιξε στη Μεικτή Κόσμου έρχεται στη Ραφήνα στις 19 Δεκεμβρίου για να παρουσιάσει το βιβλίο του με τίτλο "ποιός ποιός ποιός, ο μαύρος ο Θεός" εμπνευσμένο από το σύνθημα στις εξέδρες των γηπέδων όποτε σκόραρε. Στο βιβλίο γράφει για τις δύο μεγάλες του αγάπες, την ΑΕΚ και τον Πανιώνιο αφηγούμενος τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και πώς από πιτσιρίκος στις αλάνες του Παλαιού Φαλήρου έφθασε να παίξει στην Μεικτή Κόσμου!

Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη θα τον υποδεχτούν με τιμές... "ήρωα" ο δήμαρχος Βαγγέλης Μπουρνούς (αν και Ολυμπιακός), ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Σπύρος Λουκάτος (αν και Παναθηναικός) κι ευτυχώς ένας ΑΕΚτζής. Ο Τόλης Πικουλίδης, ο οποίος θα είναι και στο πάνελ των ομιλητών. Ο δικός μας "αρχισκόρερ" που ξεκίνησε από την Τριγλία και έφτασε στην Α Εθνική με τον Απόλλωνα Αθηνών, ενώ είναι οικουμενικός γιατί έπαιξε από μία χρονιά στη Θύελλα και στον Αετό.

"Άρρωστος" ΑΕΚτζής ο Τόλης ετοιμάζει από τώρα τον λόγο του για να τιμήσει τον Θωμά...

Κοντά του θα είναι ο γιός του Θάνος και ο άλλος "βαμμένος" κίτρινος Τζών Κανσός.

Υστερόγραφο. Φανταστείτε να είχαν παίξει μαζί Μαύρος και Πικουλίδης. Ο Τόλης να σεντράρει "ξυραφιές" με το αριστερό - "φαρμάκι" και ο Θωμάς να σκοράρει με "ότι βρει"....