iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 09 Μαΐου 2024

''Πήρε φωτιά'' το
τηλέφωνο του Τόλη
Πικουλίδη αν θα....


Ένα "πολιτικό" gossip της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr έγινε η αιτία να "πάρει φωτιά" το κινητό τηλέφωνο του Τόλη Πικουλίδη!

Οι καλές σχέσεις που διατηρεί ο Τόλης με τον Βαγγέλη Μπουρνού - όπως και όλους τους πολιτικούς της αυτοδιοίκησης από όλο το φάσμα των παρατάξεων - και η τιμητική πρόσκληση να προλογίσει (μετά τον Βασίλη Πιστικίδη) τον Θωμά Μαύρο στην παρουσίαση του βιβλίου του στο Πνευματικό Κέντρο, έκαναν τα "καφενεία" και τα "πηγαδάκια" της πλατείας να βγάλουν εύκολα συμπεράσματα. Ο Τόλης "πολιορκήθηκε" τηλεφωνικά επί ώρες από δεκάδες γνωστούς και φίλους αν θα ασχοληθεί με την...πολιτική! Αν είναι δυνατόν! Ο Τόλης έχει την οικογενειά του, τη δουλειά του και το ποδόσφαιρο. Τι δουλειά έχει με την πολιτική; Τώρα αν  μας ρωτάτε αν κατέβαινε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Ραφήνας Πικερμίου αν θα εκλεγόταν, φυσικά και ναι είναι η απάντηση. Και μάλιστα "με τα τσαρούχια". Όμως δεν θέλει ούτε με όλο το "χρυσάφι" του κόσμου και δεν μπορεί.

Όσο γιά το "στενό μαρκάρισμα" του δημάρχου αυτό υφίσταται αλλά σε φιλικό επίπεδο, αφού ο Τόλης είναι τόσο αγαπητός σε όλη την πόλη. Αφήστε που ο κ. Μπουρνούς θέλει να εξασφαλίσει θέση στην εντεκάδα της ομάδας της Unicef στο επόμενο παιχνίδι και ξέρει ότι ο Τόλης είναι κολλητός με τον προπονητή. Άρα "εκτός γηπέδου" τον έχει μεγάλη ανάγκη!

Όσο για την "επίσημη" άποψη του Τόλη Πικουλίδη την εξηγεί αναλυτικά σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb με τον γνωστό χιουμοριστικό τρόπο του.