iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 18 Μαΐου 2024

Η iselida.gr στο
επίσημο μητρώο της
πλατφόρμας e media


Μέσα σε μόλις 100 ημέρες από τη δημιουργία της η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr αναγνωρίστηκε και επισήμως από τη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Η iselida.gr πληροί όλες τις νόμιμες προυποθέσεις και ανήκει από τις 28 Δεκεμβρίου 2017 στην πλατφόρμα e media με αριθμό μητρώου 13.460 για όποιον επιθυμεί να το πιστοποιήσει. Και αυτό το γράφουμε καλόπιστα γιατί είναι ένα νέο ηλεκτρονικό μέσο και είναι εύλογο να υπάρχουν απορίες πώς τα κατάφερε τόσο γρήγορα.

Η πιστοποίηση του Ελληνικού κράτους τιμά την iselida.gr και της παραχωρεί όλα τα δικαιώματα για ισότιμη μεταχείριση τόσο σε αμιγώς δημοσιογραφικά ζητήματα, όσο και σε κρατική διαφήμιση ή άλλα κατά προτεραιότητα προνόμια.

Η iselida.gr από το 2018 θα μπει ακόμη πιο δυναμικά στην ενημέρωση της κοινωνίας και θα εδραιώσει την αξιοπιστία, την εντιμότητα και τη σοβαροτητά της, μακριά από κραυγές και κυνήγι "πρωτιάς" και ευτελών θεμάτων. Ταπεινά ξεκινήσαμε, ταπεινά πορευόμαστε και ταπεινά θα συνεχίσουμε. 

Λογοδοτούμε στους πολίτες, την Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών και τη Διεθνή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων. Δεν λογοδοτούμε στην εξουσία και δεν υποκύπτουμε σε πιέσεις ή απειλές.