iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 26 Απριλίου 2024

Ραφήνα Ο κόσμος
των ψαριών στη
''Ζαργάνα'' (εικόνες)


Την αγάπη και την εμπιστοσύνη εκατοντάδων πελατών στη Ραφήνα - και όχι μόνο - έχει κερδίσει το ιχθυοπωλείο ''Ζαργάνα'' στη λεωφόρο Φλέμινγκ 54.

Μια φιλική, πεντακάθαρη και αξιοπρεπής επιχείρηση που ''τρέχουν'' ο κ. Γιάννης με τη συζυγό του από νωρίς το πρωί με φρέσκα ψάρια που μυρίζουν θάλασσα, αλλά και ψήσιμο στα κάρβουνα και τηγάνισμα ή πεντανόστιμες ψαρόσουπες για take away και delivery έως και το επόμενο Σαββατοκύριακο. Ενώ από τη Δευτέρα 25 Μαίου θα ξαναλειτουργεί και η εξυπηρέτηση στα τραπεζάκια αν θέλει κάποιος να παραγγείλει επί τόπου.

Το μενού εκτός από ψητά και τηγανητά ψάρια έχει μαγειρευτά ψάρια φούρνου, πατάτες σπιτικές πατάτες τηγανητές, σαλάτες εποχής, χόρτα.

Η ''Ζαργάνα'' δέχεται και παραγγελίες για εκδηλώσεις με ένα ξεχωριστό μενού που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα βρέθηκε πρωί πρωί στη ''Ζαργάνα'' την ώρα που ο κ. Γιάννης ετοίμαζε τους σπάγκους τα ψάρια που μόλις είχε παραλάβει από το λιμάνι. Τσιπούρες, φαγκριά, σαρδέλες, γαύρο, καλαμάρια, Χριστόψαρα, μπαρμπούνια, λιθρίνια, θράψαλο, μαρίδα, κολιούς, λαβράκι, μπακαλιάρο, λούτσο, μυλοκόπι και τόσα άλλα να... σπαρταράνε!

Ο πρώτος πελάτης έκανε και ποδαρικό, ενώ ο κ. Γιάννης πάντα με το χαμόγελο τον βοήθησε στην επιλογή.

Και μην ξεχνάτε το άνετο δωρεάν πάρκινγκ για τους πελάτες...

Πήρατε μια ''πρώτη γεύση'' από τη ''Ζαργάνα'', αλλά θα τα ξαναπούμε...

Ντελίβερι 11 το πρωί με 6 το απόγευμα

ΤΗΛ. 22947 00161