iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 17 Μαΐου 2024

Ραφήνα Λάμψη και
φινέτσα φέρνουν
Riva και Azuquita


Λάμψη, φινέτσα και μοναδικό στιλ χαρακτηρίζουν τα δύο νέα στέκια της Ραφήνας που γίνονται ήδη από τις πρώτες ημέρες λειτουργίας τους πόλης έλξης όχι μόνο από την περιοχή αλλά από όλη την Αθήνα!

Ο Γιώργος Χαχολάκης και ο Δημήτρης Μισοκοίλης έκαναν πραγματικότητα ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο, τόσο επιχειρηματικά όσο κυρίως σε θέμα αισθητικής και ανεβάζουν επίπεδο τη Ραφήνα στον χώρο της εστίασης και της διασκέδασης. Τόλμησαν σε αυτές τις αντίξοες οικονομικά συνθήκες λόγω της πανδημίας να πάνε ένα βήμα μπροστά. Και βεβαίως ανοίγουν θέσεις εργασίας σε αυτό το ασφυκτικό περιβάλλον.

Από τις 8 το πρωί έως αργά τη νύχτα το Riva για καφέ, ξεχωριστό πρωινό και από το μεσημέρι για γεύμα με επίκεντρο τη Μεσογειακή κουζίνα που επιμελούνται σε διαρκή βάση δύο επαγγελματίες σεφ, εκπληκτικά κοκτέιλ με τη φανταστική θέα στο λιμάνι και τον Ευβοικό που θυμίζουν Κυκλαδίτικο νησί.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr ετοίμασε ένα φωτορεπορτάζ αφιέρωμα στον νέο εμβληματικό χώρο εστίασης και διασκέδασης της Ραφήνας.

Ο κατάλογος του πρωινού χορταστικός με ομελέτες με μπέικον, τοματίνια, και γραβιέρα, αυγά μάτια σε φρυγανισμένο ψωμί με λιωμένο προβολόνε, μπέικον, πέστο βασιλικού και τρούφα, και σπέσιαλ pancakes. Φρουτοσαλάτες, παγωτά, βάφλες και φρέσκοι χυμοί. Αργότερα ουζάκι, τσίπουρο, κρασί και μπύρες φιάλη ή βαρέλι.

Τι να πεις για το μενού. Σπαγγέτι, ριγκατόνι, ταλιατέλες, πέννες, λιγκουίνι, παπαρδέλες, εκπληκτικές σαλάτες, πίτσες, καλτσόνε, πεινιρλί. Ο ''πύραυλος'' όμως είναι τα ''δεύτερα πιάτα'' όπως μπιφτέκι, μπέργκερ, σουβλάκι κοτόπουλο, φιλετάκια κοτόπουλου, οσομπούκο στη γάστρα με μανιτάρια και λαχανικά, καραμελωμένα πανσετάκια, ιταλική πορκέτα με μυρωδικά... Αλλά μην σας τα αποκαλύψουμε όλα εμείς....

Και δίπλα στο Riva το ... ''αδελφάκι'' το υπέροχο μπαρ Azuguita που σημαίνει στα Ισπανικά ''ζαχαρένιο''. Εκεί νεολαία αλλά και μεγαλύτεροι (όλοι νέοι είναι όταν το λέει η καρδιά τους) απολαμβάνουν το ποτό και το κοκτέιλ τους με μουσική από εξαιρετικό ντισκ τζόκει και πάλι μαγευτική θέα στο λιμάνι και τον Ευβοικό.

Πάρτε μια γεύση από τα βασικά κοκτέιλ που σερβίρονται

Martini apple, zombie, mojito, margarita, daquiri,dry martini, pina colada,long island tea, mai tai, porn star.

Kαι κοκτέιλ με υπογραφή

Sweet summer, around the caribbean, violet. singapore gin sling, morning glory fizz, cocp loco, honolulu, exotic champagne.

Αν θέλαμε να βάλουμε έναν δεύτερο δημοσιογραφικό τίτλο, ως επίλογο, θα λέγαμε ότι Riva και Azuguita γράφουν ιστορία και θυμίζουν ''χρυσές εποχές'' δεκαετίας 90 και 2000...

Και μην ξεχνάτε super fast delivery στα τηλέφωνα 229424324 και 24944