iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 17 Μαΐου 2024

Ραφήνα Μια 11αδα
εργάτες του ΟΛΡ
καθάρισαν τις Μαρίκες


Για τρίτη ημέρα συνεχίζεται η μεγάλη επιχείρηση καθαριότητας των ακτών της Ραφήνας από τα φερτά της Εύβοιας που ξεβράζει η θάλασσα.

Από τις 5 τα ξημερώματα 11μελές συνεργείο του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας με τη βοήθεια και από μπουλντοζάκι, υπό την επίβλεψη της διευθύνουσας συμβούλου Δέσποινας Γκικάκη και της Διευθύντριας Τεχνικών Υπηρεσιών Βάνας Λάμπρου, ξεκίνησε την αποκομιδή των φερτών από την παραλία Μαρίκες που είχε και το σοβαρότερο πρόβλημα.

Στη συνέχεια το συνεργείο πήγε και στην κεντρική πλαζ όπου η κατάσταση ήταν σαφώς καλύτερη, αλλά και πάλι υπήρχαν φερτά.

Η επιχείρηση θα συνεχιστεί και την Τετάρτη σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr με επίκεντρο την παραλία Μπλε Λιμανάκι, όπου παρά τις χθεσινές προσπάθειες, τα κύματα ξανάφεραν φερτά στην πλευρά του τμήματος με την άμμο.

Επαναλαμβάνουμε ότι το Κόκκινο Λιμανάκι δεν έχει κανένα πρόβλημα, ενώ η κατάσταση είναι απελπιστική και ανθρωπίνως αδύνατο να γίνει κάτι στο παραλιάκι Πράσινο Λιμανάκι, όπου δέχτηκε τεράστιο όγκο.