iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 09 Μαΐου 2024

Ραφήνα ''Πόλεμος''
για το βίντεο του
Σπύρου Κάρλου


Μια καταγγελία, που συνοδευόταν από βίντεο, του επικεφαλής της ''Δημοτικής Αλλαγής'' Σπύρου Κάρλου και των δημοτικών συμβούλων της παράταξης προκάλεσε ''θύελλα'' στη Ραφήνα και το Πικέρμι.

Ο κ. Κάρλος υποστηρίζει ότι ''ενώ μαθαίνουμε τα παιδιά μας να κάνουν ανακύκλωση, το απορριμματοφόρο του δήμου που μαζεύει τα σύμμεικτα υλικά μαζεύει παράλληλα και τα υλικά ανακύκλωσης''. Και αναφέρει χαρακτηριστικά ''ντροπή οι φιέστες μας μάραναν με το κέντρο ανακύκλωσης του ΑΒ Βασιλόπουλος στο Νέο Βουτζά.

Η iselida.gr ζήτησε ως οφείλει δημοισιογραφικά και τη θέση του δημάρχου Βαγγέλη Μπουρνούς, ο ο οποίος μας είπε πως ''στον συγκεκριμένο κάδο ανακύκλωσης είχαν απορριφθεί από πολίτες μη ανακυκλώσιμα υλικά και μπάζα, που καθιστούσαν ανέφικτη την ανακύκλωση των άλλων υλικών.  Ο κ. Μπουρνούς κάνει λόγο για ''μικροπολιτικές σειρήνες που διετέλεσαν σε ανάλογες θέσεις στην υπηρεσία καθαριότητας - όπως ο κ. Κάρλος- καταγράφοντας στην αυτοδιοικητική ιστορία το απόλυτο μηδέν στον τομέα τους και σήμερα φιλοδοξούν να κάνουν τον άμεμπτο κριτή αυτών που νυχθημερόν – ακόμα και εν μέσω πανδημίας - κάνουν το καθήκον τους''. Και καταλήγει:
''Τους όψιμους επικριτές και συνάμα θεατές στα αυτοδιοικητικά προβλήματα τους παραδίδω στην κρίση των πολιτών''.

Σύμφωνα με πληροφορίες της iselida.gr ο κ. Κάρλος προτίθεται με αφορμή τη σημερινή κόντρα, αλλά και τον έναν χρόνο διοίκησης της Δημοτικής Αρχής, να ασκεί δυναμική και εποικοδομητική αντιπολίτευση. 

Σαν να άνοιξε ο ασκός του Αιόλου...

Το βίντεο του κ. Κάρλου που εστάλη στα τοπικά ΜΜΕ έχει την ένδειξη οδός Σάπαρη - Ραφήνα.