iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 26 Απριλίου 2024

''Φαρ ουέστ'' η
πρώτη συνεδρίαση
στη Ραφήνα


Σκηνές από πολιτική "Άγρια Δύση" εκτυλίχθηκαν στην πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ραφήνας Πικερμίου γιά το 2018.

Με το "καλησπέρα;" και πριν χαθεί ο ήχος του "χρόνια πολλά" από τον πρόεδρο Κωνσταντίνο Μώρο άρχισαν οι "πύραυλοι" από τον επικεφαλής της Συμμαχίας Δημιουργίας Δαμιανό Φαφούτη και τους ανεξάρτητους Μπάμπη Ζαφειρόπουλο και Αμαλία Τόκα εναντίον του δημάρχου. Ο Βαγγέλης Μπουρνούς απάντησε σε επίσης οξείς τόνους με τις δικές του "ρουκέτες" και η παρατεταμένη προεκλογική περίοδος άρχισε στις 16 Ιανουαρίου 2018! Και τι δεν ακούστηκε εκατέρωθεν για να αναγκαστεί ο κ. Μώρος κάποια στιγμή να πει "δεν μπορώ να βάλω φίμωτρο" όταν σύμβουλοι διέκοπταν τοποθετήσεις και ερωτήσεις ή έκαναν κατάχρηση του χρόνου. Η κατάσταση "μυρίζει μπαρούτι" από τώρα και δεν τολμούμε να σκεφτούμε τι θα γίνεται του χρόνου τέτοια εποχή!

Όλο το παρασκήνια και οι hot διενέξεις σε επόμενο ρεπορτάζ της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr η οποία σας ενημερώνει παραδοσιακά, γράφει το ρεπορτάζ κι εσείς διαβάζετε.