iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Κυριακή - 19 Μαΐου 2024

Ραφήνα ''Πόλεμος''
Σπύρου Κάρλου
Χρήστου Τσεμπέρη


''Πόλεμος'' έχει ξεσπάσει μεταξύ του αντιδημάρχου επικοινωνίας του δήμου Ραφήνας Πικερμίου Χρήστου Τσεμπέρη και του επικεφαλής της ''Δημοτικής Αλλαγής'' Σπύρου Κάρλου.

Αφορμή το δελτίου Τύπου του κ. Κάρλου για τον ερανικό λογαριασμό και τις βολές εναντίον του δημάρχου Βαγγέλη Μπουρνούς. Ο κ. Κάρλος απάντησε σε αιχμηρή ανάρτηση του κ. Τσεμπέρη στο fb εναντίον του. 

O κ. Κάρλος εξαπολύει επίθεση στον κ. Τσεμπέρη αναφέροντας.

Ο κύριος Τσεμπέρης... ο πανταχού παρών και τα πάντα πληρών...o σκιώδης δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου... ο his master's voice ο οποίος έχει παραγκωνίσει κόσμο και κοσμάκη στην ιεραρχία της διοίκησης και τον οποίο έχω τώρα συνομιλητή! Ας είναι... Κ. Τσεμπέρη ο κ Μπουρνούς ήταν εκείνος που όχι μόνο εισηγήθηκε ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ την ιδέα να μπει χέρι στον ερανικό λογαριασμό για κατασκευή συστήματος υπογειοποίησης κάδων, αλλά έγινε και… τσιμπούρι και κακός μπελάς (κατά το κοινώς λεγόμενο) στην Περιφέρεια, για να πετύχει το στόχο του. Εν τέλει δεν κατάφερε ν’ αποσπάσει τις 239.320 ευρώ που είχε βάλει στο μάτι και που είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για την ενίσχυση των πληγέντων. Αναγκάζεται λοιπόν, να ρίξει το φταίξιμο στα μέλη της Επιτροπής Διαχείρισης του Ερανικού Λογαριασμού (η αλήθεια είναι ότι θα περίμενα μία αντίδραση από τα εν λόγω μέλη…) Κ.Τσεμπέρη, η ήττα είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ολοκληρωτικά του κυρίου Μπουρνού, τον οποίο καλούμε για πολλοστή φορά να μοιράσει τα χρήματα στους πυρόπληκτους συμπολίτες μας. Λυπάμαι κ. Τσεμπέρη, που σε ό,τι σε αφορά, δεν μπορώ ν’ αναφωνήσω: άξιος ο μισθός σου!...

Η απάντηση του κ. Τσεμπέρη

 

 
Μια ενδιαφέρουσα ιδέα για τον επικεφαλής σκιώδους δημοτικής παράταξης της πόλης μας, θα ήταν να στραφεί στη μυθιστοριογραφία ή την επιστημονική φαντασία .
Έτσι και μόνιμη φωτογραφία στο οπισθόφυλλο των «πονημάτων» του θα έχει και λιγότερο άγχος προβολής.
Και όταν θα κάνει μεγαλοπρεπείς «γκάφες» και fakes όπως η πρόσφατη που δεν δίστασε να εξευτελίσει τους εργαζομένους της Υπηρεσίας Καθαριότητας, οι οποίοι δίνουν και την ψυχή τους για την πόλη υπό σκληρές συνθήκες, για μερικά κλικ αναγνωρισιμότητας , κρυπτόμενος μετά και χωρίς να ψελλίσει έστω μια συγνώμη στους ανθρώπους αυτούς, θα μπορεί να λέει ότι είναι διήγημα και όχι αλήθεια, σπέκουλα ή ψηφοθηρία.
Κάτι αντίστοιχο θα πάθει και τώρα…
Μπορεί επίσης άνετα να γράψει το δικό του Game of Rafina Thrones. Ξέρει καλά από πρίγκιπες, βαρόνους, σκιώδεις χαλίφηδες, επετηρίδες, δράκους και αόρατες για χρόνια ολόκληρα παρατάξεις. Γύρω του είναι.
Τέλος και επειδή υπάρχει πολλή δουλειά να γίνει, επιστρέφω στα όποια καθήκοντα μου έχουν ανατεθεί, ώστε να μπορώ να εισπράξω το μισθό του αμίσθου που μου αναλογεί .
Βλέπετε, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ, ούτε θα γίνουμε ποτέ.