iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Δευτέρα - 20 Μαΐου 2024

''Θα χυθεί αίμα''
δήλωσε ο
Βαγγέλης Μπουρνούς


''Θα χυθεί αίμα στις επόμενες δημοτικές εκλογές'' είπε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Μπουρνούς σε συνεντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι Attica tv, ερωτηθείς για την εφαρμογή του συστήματος της απλής αναλογικής.

Ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου υπογράμμισε ότι θα έπρεπε σταδιακά να εφαρμοστεί η απλή αναλογική και δήμαρχοι που προσεγγίζουν το 50% να πριμοδοτούνται. Ο κ. Μπουρνούς μίλησε και για το "πείραμα" συνδιοίκησης όπως το χαρακτήρισε με τον Βασίλη Πιστικίδη, υποστηρίζοντας ότι οι πολίτες το επικρότησαν. 

Για το θέμα του λιμανιού δήμαρχος σημείωσε πως φέτος το καλοκαίρι θα εκτελούνται 15 δρομολόγια και η κατάσταση θα είναι τραγική. Αποκάλυψε πως πέρυσι ταξίδεψαν από το λιμάνι περίπου 1.800.000 επιβάτες, ενώ μετακινήθηκαν 400.000 αυτοκίνητα και άλλες 600.000 στάθμευσαν στους δρόμους της πόλης. Κάποιοι στιγμή "οι πελάτες" του λιμανιού - δηλαδή οι ταξιδιώτες - θα αρχίσουν να δυσαρεστούνται είπε ο κ. Μπουρνούς και αυτό να το λάβει υπόψιν η κυβέρνηση. Ο κ. Μπουρνούς αναφέρθηκε και στα τέσσερα έργα που πρέπει να γίνουν απαραιτήτως για την αποσυμφόρηση του κυκλοφοριακού, τη διαπλάτυνση της Φλέμινγκ με υπογειοποίηση στη Διασταύρωση,. την επέκταση της Αττικής οδού προς τη Ραφήνα, τη λειτουργία μέσου σταθερής τροχιάς προς το λιμάνι και την υπογειοποίηση της πλατείας.

Δείτε το βίντεο