iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 18 Μαΐου 2024

Στον Πρόεδρο της
Ελληνικής Δημοκρατίας
ο Αργύρης Κωστάκης


Δεκτός από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο στο προσωπικό του Γραφείο στο Προεδρικό Μέγαρο, έγινε ο Αργύρης Κωστάκης με την ιδιοτητά του ως αρχηγός της επίσημης ποδοσφαιρικής ομάδας της Unicef και προσφάτως τιμηθείς με το ειδικό βραβείο ανθρωπιστικής προσφοράς "Λάμπρος Κανελλόπουλος" από την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της παγκόσμιας οργάνωσης.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αφού ενημερώθηκε για τη δράση των Επίλεκτων τα τελευταία πέντε χρόνια, συνεχάρη τον Αργύρη Κωστάκη και τους εθελοντές αθλητές της ομάδας, εξαίροντας την προσφορά τους. 

''Κάνεις ένα σπουδαίο έργο με πολύ ουσιαστικό κοινωνικό μήνυμα υπέρ των δικαιωμάτων των παιδιών μέσω της δύναμης του ποδοσφαίρου και μπράβο σου" τόνισε ο κ. Παυλόπουλος στον αρχηγό των Επίλεκτων, ο οποίος επισήμανε πως είναι μια συλλογική προσπάθεια και του μετέφερε την αγάπη και τους χαιρετισμούς της Προέδρου της Unicef κ. Σοφίας Τζιτζίκου, του Εκτελεστικού Διευθυντή κ. Ηλία Λυμπέρη και όλων των παικτών.

Μάλιστα ο κ. Παυλόπουλος, ενθουσιάστηκε τόσο που η ομάδα έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων με την Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων, την Ελληνική Αστυνομία, τις Σταθερές Συγκοινωνίες, τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών και τους βετεράνους Ολυμπιακού και Παναθηναικού, που θέλησε το επόμενο παιχνίδι να τελεί υπό την Αιγίδα του! Πρότεινε μάλιστα την Εθνική ομάδα Αστέγων, για να έχει και υψηλό συμβολισμό. 

"Κύριε Πρόεδρε είναι ύψιστη τιμή για εμάς κατ αρχάς που με δεχτήκατε και συγκινητική η ευγενική προτασή σας από έναν εξαίρετο άνθρωπο, το εκτιμάμε βαθιά" ήταν η απάντηση.