iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 18 Μαΐου 2024

Σημαντικές επαφές
του Σπ. Λιβαθινού
στη Ραφήνα


Σειρά σημαντικών συναντήσεων είχε στη Ραφήνα ο Σπύρος Λιβαθινός.

Ο αρχηγός της μείζονος μειοψηφίας του δήμου Μαραθώνα στο πλαίσιο των ενημερωτικών επαφών του για ζητήματα της ευρύτερης περιοχής είχε συνομιλίες με τη Διευθύνουσα Σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας Δέσποινα Γκικάκη, τον Λιμενάρχη Γιώργο Κατσούλη και τον Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Δημήτρη Δελτσίδη.

Ο κ. Λιβαθινός αντάλλαξε απόψεις για την ανάπτυξη του παραλιακού μετώπου της ευρύτερης περιοχής με την κ. Γκικάκη, με την οποία τον συνδέει σχέση αλληλοεκτίμησης και σεβασμού, ενώ ανανέωσαν το ραντεβού τους σε σύντομο χρονικό διάστημα. 

Ο επικεφαλής της ''Συμμαχίας'' επισκέφθηκε και το Γραφείο του Λιμενάρχη. Με τον αντιπλοίαρχο Κατσούλη είχαν μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας, ο κ. Λιβαθινός του ευχήθηκε καλή θητεία και ο αντιπλοίαρχος έπλεξε το αθλητικό εγκωμιό του από την πορεία του στην εθνική ομάδα και τον Παναθηναικό.

Ο κ. Λιβαθινός συνάντησε στο γραφείο του και τον διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας και στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν ζητήματα που άπτονται της ασφάλειας των πολιτών της ευρύτερης περιοχής. Στο τέλος τα είπαν και για ποδόσφαιρο, αφού είναι συμπαίκτες εδώ και χρόνια στην ομάδα ανθρωπιστικού σκοπού Έλληνες Επίλεκτοι υπό την αιγίδα της οργάνωσης Γιατροί του Κόσμου.