iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Δευτέρα - 06 Μαΐου 2024

Ραφήνα Αρτέμιδα
Δύο θρύλοι στο
πρωτάθλημα ΜΜΕ


Το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί στο γήπεδο Ελληνικού θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του 32ου επίσημου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου των μέσων μαζικής ενημέρωσης που τελεί υπό την αιγίδα της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.
Αντιμέτωπες η ομάδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της ιστοσελίδας Atrimitistas.gr (πρώην ''Έθνος'').
Η Ραφήνα και τη Αρτέμιδα δίνουν εντυπωσιακό παρόν με δύο αθλητές (που είναι και κολλητοί φίλοι), οι οποίοι θα γράψουν σε αυτό το ματς ιστορία! 
Κατ αρχάς ο ποδοσφαιρικός θρύλος Άρης Καραίσκος κάτοικος εδώ και δεκαετίες Αρτέμιδας, προιστάμενος ροής προγράμματος του τηλεοπτικού σταθμού Star. Αγωνίζεται στο πρωτάθλημα ΜΜΕ από το 1996 κι έχει βρεθεί σε 18 τελικούς εκ των οποίων έχει κατακτήσει τους 9! Εδώ η στατιστική διχάζεται γιατί ναι μεν ο 52χρονος λίμπερο έχει κατακτήσει το τρόπαιο με τυπικά τέσσερις διαφορετικές ομάδες Σκάι, Alpha, Contra, Nova (αλλά το δυναμικό της ομάδας ήταν ουσιαστικά σχεδόν το ίδιο και απλώς άλλαζε το όνομα). Αν προσθέσουμε πάντως και τους επτά τελικούς κυπέλλου που κατέκτησε και τους επτά, αλλά και τα πανηγυρικά σούπερ καπ τότε το ρεκόρ του για το βιβλίο ρεκόρ Γκίνες εξακοντίζεται στα ύψη!
 
Μετά ο ''γερόλυκος'' Αργύρης Κωστάκης από την iselida.gr, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα από το 1989. ο οποίος σε ηλικία 57 ετών θα γίνει μακράν ο μεγαλύτερος σε ηλικία δημοσιογράφος - ποδοσφαιριστής που έχει παίξει ποτέ σε τελικό! Αν μάλιστα η ΓΓΑ κατακτήσει και το τρόπαιο, τότε θα κάνει κι άλλο ένα ρεκόρ. Ως ο παίκτης με την κατάκτηση τελικού με τέσσερις - ουσιαστικά - διαφορετικές ομάδες στην καριέρα του (προηγούμενες Κέρδος 1991, 1993, Flash 1996, Alpha 2004) ενώ έχει συμμετοχές ως φιναλίστ σε τελικούς με τις ομάδες Flash (1992 και 1994), 'Εθνος, (1999 και 2000), Ριζοσπάστης (2001) και Star (2006). Συνολικά δέκα τελικοί με επτά διαφορετικές ομάδες! Στο βιογραφικό του δεξιού μπακ και τρεις τελικοί κυπέλλου, κατέκτησε τους δύο με τον Flash το 1995 και τη Nova το 2018 (αν και δεν μπόρεσε να αγωνιστεί) κι έχασε έναν με τα Νέα το 2014,  καθώς και τέσσερα σούπερ καπ εκ των οποίων κατέκτησε τα δύο.
Λεπτομέρεια και οι δύο (που αγωνίζονται στην ομάδα ανθρωπιστικού σκοπού 'Ελληνες Επίλεκτοι υπό την αιγίδα των Γιατρών του Κόσμου) αποτελούσαν τις μετεγγραφές της ΓΓΑ για τη σαιζόν 2019-2020. Ο μανατζέρ τους ''θησαύρισε''...
Όσο για τα ποδοσφαιρικά παρατσούκλια τους δεν είναι τυχαία. Μπαρέζι ο Άρης, Ζανέτι ο Αργύρης...