iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 26 Απριλίου 2024

Στην τελική ευθεία
του 4ου Αραφήνειου
Δρόμου (εικόνες)


Όλα σχεδόν έτοιμα για τη διεξαγωγή του 4ου Αραφήνειου Δρόμου που εξελίσσεται σε ένα πολύ δυνατό αθλητικό event στην Αττική. Ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου και πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής Βαγγέλης Μπουρνούς, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Σπύρος Λουκάτος, ο γενικός γραμματέας του δήμου και τ. δήμαρχος Βασίλης Πιστικίδης και ο διευθυντής του ΔΟΠΑΠ Βασίλης Σπαντούρος σε συνέντευξη Τύπου εξήραν τις προσπάθειες αθλητών και εθελοντών, ενώ ευχαρίστησαν και τους χορηγούς και υποστηρικτές του Αραφήνειου Δρόμου.

Σημασία έχει η συμμετοχή και όχι η επίδοση σημείωσε ο κ. Μπουρνούς, ο οποίος υποσχέθηκε ότι θα φορέσει και φέτος τα αθλητικά του παπούτσια και θα τρέξει. 

Για μεγάλο αθλητικό γεγονός της περιοχής που αναδεικνύει τις προσπάθειες που γίνονται για την ποιότητα ζωής μίλησε ο κ. Λουκάτος.

Είναι μία διαδρομή που τονίζει την ομορφιά του τόπου και συνδέει το Κολυμβητήριο με το Λιμάνι σημείωσε ο κ. Πιστικίδης . (Αναλυτικό ρεπορτάζ για τον χαιρετισμό του κ. Πιστικίδη σε άλλο ρεπορτάζ της iselida.gr)

Για την αξία του αθλητισμού και την καθιέρωση του Αραφήνειου Δρόμου σε ένα σημαντικό δρομικό γεγονός έκανε λόγο ο κ. Σπαντούρος, ο οποίος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους πρωταθλητές που θα συμμετάσχουν στον αγώνα και την Κατερίνα Κουτλή.

Μετά τη συνέντευξη Τύπου τιμήθηκαν όλοι οι κάτοικοι του δήμου αθλητές που έτρεξαν στον Κλασσικό Μαραθώνειο του Νοεμβρίου.