iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 17 Μαΐου 2024

Tο παγκόσμιο
ρεκόρ του
Βαγγέλη Μπουρνούς


Ο πολύς κόσμος σίγουρα δεν θα γνωρίζει ένα ιδιαίτερο γνώρισμα του δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου.

Ο Βαγγέλης Μπουρνούς δεν υπάρχει περίπτωση να χτυπήσει το τηλεφωνό του και να μην απαντήσει! Αν σε κάποια πολύ σπάνια περίπτωση, δηλαδή για παράδειγμα να δίνει συνέντευξη στην τηλεόραση ή να έχει μια ομιλία, θα καλέσει αμέσως μόλις μπορέσει...

Δεν αγνοεί ούτε μία κλήση έχοντας τη φιλοσοφία όπως μας είχε εκμυστηρευτεί παλαιότερα ''μπορεί κάποιος να χρειάζεται μιά άμεση βοήθεια''. 

Η iselida.gr τον έχει καλέσει για δημοσιογραφικό ρεπορτάζ εκατοντάδες φορές τα τελευταία χρόνια και ήταν ελάχιστες οι φορές που δεν απάντησε, αλλά κάλεσε σε λίγη ώρα. 

Σημειώστε πως οι μόνες ώρες που δεν έχουμε καλέσει για λόγους ευγενείας, αλλά και δεν χρειαζόταν φυσικά, ήταν από τις 12 τα μεσάνυχτα έως τις 7 το πρωί. Στο ενδιάμεσο δεν υπάρχει ώρα που να μην σήκωσε το τηλέφωνο. Ενδεχομένως να απαντήσει και...στον ύπνο του. Αυτό τον πεντάωρο που χρειάζεται κάθε βράδυ, όπως μας έχει σε συνεντευξή του.

Όσο για τη συνέπεια στα ραντεβού του είναι παροιμιώδης... Ούτε μία στο εκατομμύριο να ''σε στήσει''. Ακόμη και αν αργήσει ή αναβάλει το ραντεβού θα σε ενημερώσει.