iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 17 Μαΐου 2024

Τριπλή γιορτή
για τη Θύελλα
Διασταύρωσης (εικόνες)


Τριπλή γιορτή για τη Θύελλα Διασταύρωσης.

Νίκη στο ματς πρωταθλήματος της Γ εθνικής επί του Παναργειακού, εγκαίνια του σύγχρονου γυμναστηρίου και κοπή της πίτας. Μετά τη νίκη, παίκτες, προπονητές, διοίκηση, γονείς και φίλαθλοι μαζεύτηκαν στο παλιό γήπεδο της Διασταύρωσης για τα εγκαίνια, όπου ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς μετά τον αγιασμό του ιερέα έκοψε την κορδέλα.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας σε οικογενειακή ατμόσφαιρα σε αίθουσα του ναού της Αναλήψεως. Ο αντιπρόεδρος Σπύρος Λουκάτος καλωσόρισε τον κόσμο και ο πρόεδρος κ. Παπακωνσταντίνου αναφέρθηκε στα επιτεύγματα της ομάδας. Ομιλίες και από τον δήμαρχο Βαγγέλη Μπουρνούς και τον γενικό γραμματέα του δήμου και τ. δήμαρχο Βασίλη Πιστικίδη. 

Στην προσπάθεια της επιτροπής των Ακαδημιών αναφέρθηκε ο κ. Σταματόπουλος, ο οποίος επισήμανε τη δουλειά που γίνεται με στόχο να επανδρωθεί η μεγάλη ομάδα με όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά.

Οι ομιλητές φυσικά ευχαρίστησαν όλους τους χορηγούς της ομάδας και ανανέωσαν το ραντεβού για τις 2 Μαρτίου στο "Λιμένι" στο γλέντι της ομάδας.

Στη συνέχεια βραβεύτηκαν δύο ποδοσφαιριστές της Θύελλας που εισήχθησαν στο πανεπιστήμιο και έγινε κλήρωση για τους έξι τυχερούς των ομάδων όλων των υποδομών της Θύελλας. Το 10 το καλό "τράβηξε" ο κ. Μπουρνούς, το 9 ο κ. Πιστικίδης, το 5 ο αντιδήμαρχος Αντώνης Παλπατζής, το 12 ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Βασιλόπουλος, το 20 το διοικητικό στέλεχος της Τριγλίας Κώστα Κοζής, και το 13 ο Σπύρος Λουκάτος προκαλώντας το χειροκρότημα και τα γέλια όλων! 

Παρόντες ο διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας Δημήτρης Δελτσίδης, ο πρώην πρόεδρος της Θύελλας Μπάμπης Μπήλιος, ο πρόεδρος του συλλόγου  Κρητών Ραφήνας Δημήτρης Κατσουλάκης και πολλοί άλλοι.