iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

Σ. Κατσούδα: ''Ψεύδεται
ο κ. Μπουρνούς
για το λύκειο''


Συνεχίζεται κι εκτός δημοτικού συμβουλίου το θέμα που έφερε στη δημοσιότητα η Σίσσυ Κατσούδα και προκάλεσε μάλιστα ένταση με τον δήμαρχο Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλη Μπουρνούς.
Η δημοτική σύμβουλος Ραφήνας Πικερμίου με την παράταξη "Συμμαχία Δημιουργίας" επισημαίνει ότι
1) επειδή είμαι πολίτης του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου, κάτοικος Πικερμίου και το παιδί μου, είναι μαθητής του Λυκείου Πικερμίου, ενός σχολείου που λειτουργεί με την... "ελπίδα" ότι κάποτε θα επιλυθούν τα λειτουργικά και κτιριακά προβλήματα
2) επειδή είμαι Δημοτική Σύμβουλος, θέλω να προσφέρω και δεν επιλέγω να ασκώ μικροπολιτική
3) επειδή η πραγματικότητα και η αλήθεια των ισχυρισμών μου, είναι εύκολο να διαπιστωθεί επιτόπου, ιδίοις όμμασι.
4) επειδή το ενδιαφέρον μου για τα προβλήματα και η επίλυση αυτών, έχει εκφραστεί πολλαπλά, με διάθεση συνεργασίας και έκφραση ενότητας χωρίς ίντριγκες , αντιπαλότητες, προσβολές , μαχαιρώματα και "τακτικές"
δηλώνω πως για τη θητεία που έχω ταχθεί να υπηρετώ τους Πολίτες και τις ανάγκες τους θα το κάνω - όπως και μέχρι τώρα- με ευγένεια και σεβασμό, εκφράζοντας τα αιτήματα αυτών στο χώρο του δημοτικού συμβουλίου, εκεί που κατά την άποψή μου , πραγματώνεται, η δημοκρατία της κοινωνίας των πολιτών, επιδιώκοντας λύσεις.
Η κ. Κατσούδα επισημαίνει πως ο κ. Μπουρνούς ψεύδεται γιατί τα κλεμμένα κλιματιστικά δεν έχουν αντικατασταθεί, το θέμα της ενίσχυσης της παροχής ήρθε τώρα στο δημοτικό Συμβούλιο όντας Φεβρουάριος και η μίσθωση που επικαλείται ως... καταπέλτης ο κ. Μπουρνούς έχει απορριφθεί δύο χρόνια πριν από το Σύλλογο Διδασκόντων.