iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 10 Μαΐου 2024

Γώργος Χαχολάκης
Η Τριγλία μπήκε σε
άλλο μονοπάτι!


Αισθήματα χαρμολύπης στην κοπή της πίτας του ΑΟ Τριγλίας Ραφήνας στο Diαngelo. Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στον εκλιπόντα Γιώργο Πιστικό.

Ο πρόεδρος της ομάδας Γιώρχος Χαχολάκης στην ομιλία του ευχαρίστησε όλους όσοι ήταν παρόντες στην εκδήλωση και επισήμανε την προσφορά και βοήθεια των ανθρώπων που είναι δίπολα στις Ακαδημίες. Σημείωσε πως η ομάδα των νέων είναι η πιό πετυχημένη στην ανατολική Αττική καθώς έχει πάρει τα 5 από τα 15 πρωταθλήματα που συμμετέχει. Υπογράμμισε τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στην Τριγλία, η οποία όπως είπε έχει μπει σε ένα άλλο μονοπάτι και τη θαυμάζουμε. Μας γεμίζει δύναμη η αγάπη σας τόνισε ο κ. Χαχολάκης και ζήτησε τη στήριξη όλων στην πορεία της Τριγλίας.

Βραβεύτηκαν από την ομάδα οι αθλητές Βασίλης Αρβανιτίδης, Μάριος Καλφάογλου, Γιάννης Λαμπρόπουλος, Κώστας Μαρινόπουλος, Δημήτρης Μάρκος και Ηλίας Νησωτάκης, οι οποίοι εκτός απο το πρωτάθλημα Νέων που κατέκτησαν αήττητοι στην ΕΠΣΑΝΑ μπήκαν και στο πανεπιστήμιο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς, ο αντιδήμαρχος Αντώνης Παλπατζής, ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Μισοκοίλης, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Σπύρος Λουκάτος, ο πρόεδρος της Θύελλας Χρήστος Παπακωνσταντίνου, ο εντεταλμέος περιφερειακός σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού Σπύρος Πάντζας και  ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Δημήτρης Κατσουλάκης.