iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

''Πόλεμος'' στη Ραφήνα
με καμήλες
και ελικόπτερα!


Διαδικτυακός ''πόλεμος'' ξέσπασε σήμερα μεταξύ του δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου και της διευθύνουσας συμβούλου του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί όταν ο Βαγγέλης Μπουρνούς ανήρτησε στο fb μια φωτογραφία με πολίτες να κάνουν βόλτα στο πάρκινγκ της παραλίας με το σχόλιο ''η εικόνα που αρμόζει στην Ραφηνα και όχι η πολύχρωμη τενεκεδούπολη που διαμόρφωσαν κάποιοι διοικούντες του ΟΛΡ σε συνεργασία με παλαιότερες διοικήσεις του δημου τους καλοκαιρινού μήνες για να εισπράξουν "ψίχουλα", εξοβελίζοντας τον χαρακτήρα αναψυχής που είχε η Ραφήνα. Για αυτή τη Ραφήνα που αρμόζει στους πολίτες της παλεύουμε καθημερινά και δεν κάνουμε βήματα πίσω. Παλεύουμε για μια ποιότητα ζωής σε ένα τόπο που αξίζει να ζεις''.

Σε λίγη ώρα στον δικό της ''τοίχο'' η Δέσποινα Γκικάκη αναρτώντας δύο φωτογραφίες από κλαδεμένα δέντρα απέναντι από το δημαρχείο έγραψε ''Η καμήλα δεν κοιτάζει την καμπούρα της! Αλήθεια, πως προτείνετε να αξιοποιηθεί ο χώρος προκειμένου να μην παρεμποδίζει τη θέα απο το γραφείο σας?

''Nα τον αποδώσετε (Σ.Σ. τον χώρο) στους πολίτες. Αλλιώς ετοιμάστε τα ελικόπτερα για το καλοκαίρι, γιατί έτσι βλέπω την κυκλοφορία για την θερινή περίοδο...'' σχολίασε από κάτω ο δήμαρχος.

''Είμαστε συνηθισμένοι στις απειλές τους. Πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουν ότι υπάρχει ένα λιμάνι σε αυτή την πόλη που λέγεται Ραφήνα. Αν δεν τους αρέσει αυτός ο Δήμος, ας κατέβουν σε άλλον'' ανταπάντησε η Διευθύνουσα.

''Το λιμάνι έχει καθίσει στο σβέρκο της πολης, μαζι με κάποιους καρεκλοκένταυρους'' ήταν το νέο σχόλιο του κ. Μπουρνούς. Το λιμανι έδειξε πόσο σέβεται συμφωνίες και θέληση πολιτών. Οπότε θα πρέπει να μάθει το λιμάνι να ζει με τη μιζέρια του και η πόλη με την ποιότητα που θέλουν οι πολίτες της. Καλή δύναμη...

''Πρώτη φορά βλέπω Δημοτική αρχή να απειλεί στο fb! Είμαστε εδώ να συζητήσουμε κύριοι. Αυτό ξέρουμε εμείς! Αν εσείς έτσι μάθατε να κάνετε στη ζωή σας, θα κριθείτε από τους πολίτες'' επανήλθε η κ. Γκικάκη.

''Οταν μάθετε να τηρείτε ως ΔΣ τα συμφωνημένα τοτε θα μιλήσουμε. Άλλως κοροϊδεύετε τους πολίτες της Ραφήνας'' ανταπάντησε ο δήμαρχος.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...