iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τετάρτη - 08 Μαΐου 2024

Ραφήνα Ο γάμος
της χρονιάς εν μέσω
καραντίνας (εικόνες)


Ένας πανέμορφος ''καραντινάτος'' πολιτικός γάμος έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής στο δημαρχείο Ραφήνας Πικερμίου.

Με ευλαβική τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου η Ελένη Μπαλιούση και ο αγαπημένος της Βαγγέλης ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, από τον αντιδήμαρχο Σάββα Αραπκιλή.

Μια τελετή με πολλές εκπλήξεις πριν, κατά τη διάρκεια και μετά που θα σας μεταφέρει με φωτορεπορτάζ η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr.

Η έναρξη ήταν στη μία το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου και οι μελλόνυμφοι έφτασαν πρώτοι στη μία παρά είκοσι. Στη μία παρά δέκα ήρθε και ο κουμπάρος, ο πρόεδρος της επιτροπής κατοίκων για το βιώσιμο περιβάλλον Δημήτρης Καρασταμάτης με τη συζυγό του δημοτική σύμβουλο Βαλερί Βασιλικού, για να ακολουθήσει στη μία παρά πέντε ο αντιδήμαρχος (ντυμένος μοντέλο να τα λέμε όλα). Κι ενώ όλα ήταν έτοιμα αργούσε η μητέρα της νύφης, η οποία έφτασε στη μία και πέντε. Συνήθως αργεί η νύφη με βάση το έθιμο και όχι η πεθερά!

Ο αντιδήμαρχος διάβασε το τυπικό πρακτικό, ευχήθηκε ''βίον ανθόσπαρτο'' και μπήκαν οι υπογραφές απ όλους.

Τότε έγινε η μεγάλη έκπληξη. Ο κ. Αραπκιλής προσφέρθηκε να απαθανατίσει τους νεόνυμφους και καλεσμένους στην οικογενειακή φωτογραφία!

Στη συνέχεια όλοι μαζί βγήκαν από το δημαρχείο, αλλά κάποιος έλειπε! Κι αυτός ήταν ο γαμπρός! Άρχισαν τα σχετικά πειράγματα ότι ''ο γαμπρός τόσκασε'', ''δεν άντεξε πάνω από δύο λεπτά τα...δεσμά'' κλπ. Τότε εμφανίσθηκε ξαφνικά ο δήμαρχος Βαγγέλης Μπουρνούς, ο οποίος ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του γαμπρού και με το γνωστό του χιούμορ είπε ''θα διατάξω αμέσως έρευνα'' προκαλώντας τα γέλια όλων. Φωτογραφήθηκε με τη νύφη (απόντος του συνονόματου άλλωστε γαμπρού) και τη μητέρα της, ευχήθηκε και ανέβηκε ξανά στο γραφείο του.

Ο επίλογος γράφτηκε στο Πάρκο Καραμανλή όπου το ζευγάρι έκοψε την πατροπαράδοτη γαμήλια τούρτα και κεράστηκαν οι καλεσμένοι. Φυσικά ο γαμπρός βρέθηκε, απλώς είχε πάει να υπογράψει κάποια διαδικαστικά χαρτιά. Λεπτομέρεια! Γαμπρός και κουμπάρος με μαύρα δερμάτινα, μιλάμε για πολύ ροκ κατάσταση.. 

Σε ρόλο σερβιτόρας η Βαλερί Βασιλικού! Πρώτη πρώτη σερβιρίστηκε η μητέρα της νύφης.

Καλεσμένος έκπληξη ο σκυλάκος Ρόκυ...

Χιλιάδες ευχές για παντοτινή ευτυχία στο ζευγάρι των νεονύμφων!