iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τετάρτη - 08 Μαΐου 2024

Ραφήνα 7 χρόνια
διοικητής στο Τ/Α
ο Δημήτρης Δελτσίδης


Στον έβδομο χρόνο στη θέση του διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας μπαίνει ο Δημήτρης Δελτσίδης.

Ήταν Απρίλιος του 2015 όταν ο αστυνόμος ανέλαβε τα καθηκοντά του, καθώς του παρέδωσε τη ''σκυτάλη'' ο προκατοχός του, άλλος ένας εξαίρετος αξιωματικός ο Αριστείδης Χρυσανθόπουλος.

Αυτά τα έξι χρόνια ο αστυνόμος Δελτσίδης έχει καταγράψει με τους άνδρες του Τμήματος μόνο μεγάλες επιτυχίες με πανελλήνια απήχηση. 

Νεότατος σε ηλικία (ούτε 40 ετών) από τη νέα γενιά μοντέρνων αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά με όλο και περισσότερη εμπειρία κρατά γερά ''το τιμόνι'' του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας και η τοπική κοινωνία, αλλά και οι συναδελφοί του, έχουν μόνο καλά λόγια..

Όταν βέβαια ''βγάζει τη στολή'', τότε ο Δημήτρης παίρνει άλλους ρόλους. Του οικογενειάρχη, Όλη του η ψυχή για τη συζυγό του και τα δύο κορίτσια τους. Του φίλου, της  ψυχής της παρέας. Αλλά και του αθλητή. Η τέχνη του Αικίντο τον έχει κερδίσει εδώ και χρόνια με εντυπωσιακές επιδόσεις.

Και μην ξεχνάμε τέλος ότι ''έχει πάρει σπίτι'' τη φανέλα του σέντερ φορ με το νούμερο 9 στην ποδοσφαιρική ομάδα ανθρωπιστικού σκοπού ''Έλληνες Επίλεκτοι'' που τελεί υπό την αιγίδα της παγκόσμιας οργάνωσης ''Γιατροί του Κόσμου''.