iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Δευτέρα - 06 Μαΐου 2024

Ραφήνα Κάρλος
και Καρασταμάτης
''τα τσούγκρισαν'' ...


Έγινε τελικά το μεσημέρι της Τρίτης το γεύμα ''εργασίας'' που είχε προαναγγείλει πριν από μία εβδομάδα η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr.

Το αρχικό ραντεβού ήταν για το Σάββατο το μεσημέρι, αλλά η καταιγίδα το ανέβαλε. 

Ο δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Κάρλος, hot πρόσωπο της επικαιρότητας τις τελευταίες ημέρες, και ο πρόεδρος της επιτροπής κατοίκων Ραφήνας Πικερμίου για την προστασία του περιβάλλοντος Δημήτρης Καρασταμάτης συνέφαγαν στο εστιατόριο ''Κατσαρόλα''.

Το φωτορεπορτάζ της iselida.gr ήταν εκεί και κατέγραψε δημοσιογραφικά τα πρώτα λεπτά της φιλικής συζήτησης των δύο και αρχικά περιεστράφη στα ποδοσφαιρικά γεγονότα της περιοχής (επιτυχία της Θύελλας, επόμενα σχέδια του ΑΟ Τριγλίας και πορεία της ΑΕ Πικερμίου). Ο κ. Καρασταμάτης επιλαχών δημοτικός σύμβουλος της ''Δύναμης Ανάπτυξης'' είναι και εκ των αντιπροέδρων του ΑΟ Τριγλίας, ενώ ο κ. Κάρλος επικεφαλής - έως σήμερα - της ''Δημοτικής Αλλαγής'' πάντα ενημερωμένος περί των αθλητικών.

Όταν η συζήτηση άλλαξε επίπεδο για τις τοπικές αυτοδιοικητικές εξελίξεις , αποχωρήσαμε διακριτικά όπως επιβάλει η ευγένεια, αλλά αισθησή μας είναι το κλίμα ήταν πολύ θετικό, σε όποιους ''δρόμους'' κι αν κινήθηκαν οι δύο συνομιλητές. Αν και δεν παρήγγειλαν ψωμί με το φαγητό τους καθώς κάνουν δίαιτα, αυτό δεν σημαίνει ότι η συζήτησή τους δεν ''είχε πολύ ψωμί''...

''Πιπεράτη'' λεπτομέρεια. Την ώρα που φεύγαμε περνούσε για take away ο Ηλίας Ανδρεόπουλος, τον οποίο προσκάλεσαν στο τραπέζι οι κύριοι Κάρλος και Καρασταμάτης. Πόσο έμεινε και αν συμμετείχε στη συζήτηση δεν γνωρίζουμε, αλλά προλάβαμε να τους φωτογραφήσουμε - και οι τρεις με γυαλιά ηλίου... σαν ''κατάσκοποι''...