iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 09 Μαΐου 2024

Ραφήνα Η φιέστα
για την κούπα της
Θύελλας (εικόνες)


Εν μέσω καύσωνα η ποδοσφαιρική γιορτή για την απονομή της κούπας στη Θύελλα Ραφήνας, πρωταθλήτριας στη Γ' Εθνική κατηγορία! Η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr ήταν στη μεγάλη φιέστα με φωτορεπορτάζ.

Το γήπεδο ''Π. Σκούφος'' θύμιζε...Μπερναμπέου και τα είχε όλα. Φωτογράφηση της ομάδας, γέλια, πειράγματα, ανθρωπιστικό μήνυμα, τελετή απονομής, επισήμους και φυσικά φιλικό ματς με την Εθνική Ενόπλων.

Πολλοί και διάφοροι οι επίσημοι, ξεχωρίσαμε τον δήμαρχο Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλη Μπουρνούς, τους αντιδημάρχους Παναγιώτη Καλφαντή και Χρήστο Τσεμπέρη, τον δημοτικό σύμβουλο εντεταλμένο για την πολιτική προστασία Δημήτρη Κατσουλάκη.

Επίσης τον πρόεδρο της ΕΠΣΑΝΑ Δημήτρη Γιαρένη, το διοικητικό συμβούλιο της Θύελλας με προεξάρχοντα τον πρόεδρο Χρήστο Παπακωνσταντίνου και την ''ψυχή'' της ομάδας Σπύρο Λουκάτο, το τεχνικό τιμ και φυσικά τους παικταράδες.

Ο δήμαρχος απένειμε τιμητική πλακέτα στον υπουργό εθνικής αμύνης Νίκο Παναγιωτόπουλο την οποία παρέλαβε εκπροσωπός του.

Στο γήπεδο υπήρχε και ο κουμπαράς του συλλόγου γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες ''Πίστη'' και όπως πάντα την εκπροσώπησε ο πρώην διαιτητής Βαγγέλης Γιαννακουδάκης.

Συγκινητική και η παρουσία των οπαδών της Θύελλας στις εξέδρες του γηπέδου.