iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 09 Μαΐου 2024

Ραφήνα Θα θυμόμαστε
χρόνια το ράλι αντίκα
Φωτορεπορτάζ


Η Ραφήνα θα θυμάται για χρόνια το ράλι αντίκα στο Πάρκο Καραμανλή!

45 τετράτροχες ''κουκλάρες'' από άλλες εποχές έγραψαν μοναδική ιστορία και η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr είχε την τύχη και τη δημοσιογραφική χαρά να καλύψει με πλήρες φωτορεπορτάζ από το μεσημέρι ως το βράδυ το ανεπανάληπτο μηχανοκίνητο χάπενινγκ.

Μια κοκκινόμαυρη Ιταλίδα Λάντσια ήταν η νικήτρια του 28ου γύρου Αττικής και ο οδηγός της πέρασε στις 8 ακριβώς κάτω από τη σημαία του δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλη Μπουρνούς.

Στη συνέχεια ακολούθησαν τα άλλα οχήματα, ενώ υπερήφανος η ''ψυχή'' της διοργάνωσης Δημήτρης Καρασταμάτης είχε παραλάβει τη σημαία από τον δήμαρχο.

Χρέη αφέτη εκτέλεσε και η δημοτική σύμβουλος Βαλερί Βασιλικού αν και η μεγάλη της αγάπη τα ζώα, της πήρε περισσότερο χρόνο, αφού χάιδευε τον αγαπημένο της αδέσποτο Ντίγκο!

Όταν ολοκληρώθηκαν οι αφίξεις, ακολούθησε η απονομή των κυπέλων στους οδηγούς. Την απονομή έκαναν ο Βαγγέλης Μπουρνούς ο οποίος εξήρε την πρωτοβουλία του προέδρου της επιτροπής κατοίκων βιώσιμου περιβάλλοντος Δημήτρη Καρασταμάτη, ο αντιπεριφερειάρχης μεταφορών Αττικής Βασίλης Γιαννόπουλος, ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας Σπύρος Χρυσοφώτης, ο αντιδήμαρχος Παύλος Μπατάλης και ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος καθώς και ο κ. Καρασταμάτης.

Σε συνεντευξή του ο κ. Καρασταμάτης τόνισε πως ήταν ένα μεγάλο ονειρό του να φέρει το ράλι αντίκα στη Ραφήνα και το κατάφερε μέσω των παιδικών του φίλων στον σύλλογο ιδιοκτητών σπορ αυτοκινήτων.

Ήταν ένα χάπενινγκ που παρακολούθησαν εκατοντάδες πολίτες που γέμισαν το πάρκο Καραμανλή, ενώ έκανε ακόμη πιο διάσημη τη Ραφήνα!