iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 04 Μαΐου 2024

Ραφήνα Η υπογραφή
που ''ξόρκισε'' το
''φάντασμα'' (video)


Το πρωινό της 21ης Ιουλίου 2021 είναι ορόσημο στην ιστορία του δήμου Ραφήνας Πικερμίου, καθώς η υπογραφή του δημάρχου Βαγγέλη Μπουρνούς ''ξεκλειδώνει'' το διαχρονικό πρόβλημα της αποχέτευσης.

Ο κ. Μπουρνούς στην ομιλία του σημείωσε πως έως το 2025 θα έχουν τελειώσει όλα, ενώ και ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης χαρακτήρισε ιστορική τη σημερινή ημέρα, προαναγγέλλοντας μάλιστα ότι σύντομα θα ξανάρθει στη Ραφήνα και για την υπογραφή του Παρολυμπιακού Κέντρου της Ραφήνας.

Στο πάνελ βρισκόταν επίσης ο αν. διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ Αναστάσιος Τόσιος και ο Διευθύνων σύμβουλος της Άκτωρ Γεώργιος Κωτούλας.

Η τοποθέτηση του κ. Μπουρνούς

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών οι αντιπεριφερειάρχες ανατολικής Αττικής Νικόλαος Πέππας και Θανάσης Αυγερινός, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ραφηνας Πικερμίου Κωνσταντίνος Μώρος, οι αντιδήμαρχοι Δήμητρα Τσεβά, Σάββας Αραπκιλής, Χρήστος Τσεμπέρης και Παύλος Μπατάλης, ο πρόεδρος του ''Φ. Καβουνίδης'' Μάκης Βουδούρης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Χρύσα Βλαχάκη, Δημήτρης Κατσουλάκης και Ανδρέας Βασιλόπουλος, ο γ. γραμματέας του δήμου Ανδρέας Γκουγκουλής και ο αντιδήμαρχος Σπάτων Αρτέμιδας Χρήστος Σερέτης.

Ως δημοσιογραφική παρατήρηση δεν παρέστη - αν και είχαν προσκληθεί) κανένας επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης (πλην του κ. Βασιλόπουλου της ''Δύναμης Ανάπτυξης'').