iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τετάρτη - 01 Μαΐου 2024

Η Ραφήνα έδρα της
ομάδας 'Ελληνες
Επίλεκτοι ΓτΚ


Δεκτό έκανε ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου το αίτημα που υπέβαλε η ποδοσφαιρική ομάδα ανθρωπιστικού σκοπού 'Ελληνες Επίλεκτοι που τελεί υπό την αιγίδα της παγκόσμιας οργάνωσης Γιατροί του Κόσμου, για παραχώρηση ως έδρα του γηπέδου κάτω από το Κέντρο Υγείας.

Ο κ. Μπουρνούς συναντήθηκε στο δημαρχείο με τους αρχηγούς της ομάδας Αργύρη Κωστάκη και Άρη Καραίσκο και αφού τους συνεχάρη για τα κοινωνικά μηνύματα της ομάδας στα οκτώ χρόνια δράσης της, τους έδωσε το επίσημο οκ - αφού ενημερώθηκε και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Σπύρος Λουκάτος - ώστε να χρησιμοποιούν ως έδρα το γήπεδο στη Ραφήνα. ''Είναι τιμητικό για τον δήμο να φιλοξενεί δράσεις αλληλεγγύης και με μεγάλη χαρά το γήπεδο θα είναι πάντα στη διαθεσή σας'' είπε ο κ. Μπουρνούς.

Τον ευχαρίστησαν και τον προσκάλεσαν να αγωνιστεί συμβολικά στο πρώτο ματς της νέας σαιζόν την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο την ομάδα των Σταθερών Συγκοινωνιών.

''Θα αρχίσω προπόνηση'' είπε ο δήμαρχος ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί άλλες δύο φορές με την ομάδα Έλληνες Επίλεκτοι.

Υπενθυμίζεται ότι στην ομάδα αγωνίζονται παλαίμαχοι διεθνείς ποδοσφαιριστές (Μίμης Δομάζος, Σπύρος Λιβαθινός κ.α.), αστυνομικοί, γιατροί, δικηγόροι, αυτοδιοικητικοί, ηθοποιοί κλπ., ενώ το κεντρικό σύνθημα των Γιατρών του Κόσμου είναι ''όπου υπάρχουν άνθρωποι''.