iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 09 Μαΐου 2024

Ραφήνα 12/9 Ματς
Έλληνες Επίλεκτοι
vs ΣΤΑΣΥ


Άλλο ένα ποδοσφαιρικό ματς ανθρωπιστικού σκοπού θα φιλοξενήσει ο δήμος Ραφήνας Πικερμίου.

Την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο της Νταού κάτω από το κέντρο υγείας, η ομάδα Έλληνες Επίλεκτοι υπό την αιγίδα της οργάνωσης Γιατροί του Κόσμου αντιμετωπίζουν την ομάδα των Σταθερών Συγκοινωνιών. Επίκαιρο μήνυμα του παιχνιδιού που θα διεξαχθεί με όλα τα αυστηρά πρωτόκολλα υγειονομικής ασφάλειας θα είναι ''όχι στο διαδικτυακό μίσος''.

Τη σέντρα του αγώνα θα κάνει συμβολικά ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς, ο οποίος προ ημερών παραχώρησε και επισήμως μαζί με τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ Σπύρο Λουκάτο , το γηπεδάκι ως έδρα της ομάδας Έλληνες Επίλεκτοι.

Στην ομάδα υπενθυμίζουμε αγωνίζονται γιατροί, δημοσιογράφοι, αστυνομικοί, δικηγόροι, βετεράνοι διεθνείς ποδοσφαιριστές και άλλοι. Αναμεσά τους και ο βετεράνος διεθνής του Παναθηναικού Σπύρος Λιβαθινός, ο διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας Δημήτρης Δελτσίδης, ο δικηγόρος Χρήστος Μυλωνάς, ο βετεράνος του Απόλλωνα Τόλης Πικουλίδης, ο προιστάμενος ροής προγράμματος του Star Αρης Καραίσκος και ο δημοσιογράφος Αργύρης Κωστάκης.

Αρχηγός της ομάδας ΣΤΑΣΥ είναι επίσης Ραφηνιώτης ο Σταμάτης Δαφνής.