iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 09 Μαΐου 2024

Η Ραφήνα έβαλε
γκολ στο διαδικτυακό
μίσος (εικόνες)


Με σύνθημα ''όχι στο διαδικτυακό μίσος'' έπαιξαν ποδόσφαιρο οι ομάδες Έλληνες Επίλεκτοι υπό την αιγίδα της ανθρωπιστικής οργάνωσης Γιατροί του Κόσμου και Σταθερές Συγκοινωνίες.
Το ματς διεξήχθη στο γήπεδο της Νταού Πεντέλης και τη σέντρα έκανε συμβολικά ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς, ο οποίος πριν την έναρξη τιμήθηκε με πλακέτα για την προσφορά του στον αθλητισμό. 
''Πάντα σε διαδικασία προσφοράς όλοι μας για την κοινωνία'' τόνισε ο κ. Μπουρνούς στον χαιρετισμό του και έδωσε συγχαρητήρια στις δύο ομάδες γι αυτή την πρωτοβουλία.
Γιατρός αγώνα - για άλλη μία φορά - ο αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής Ραφήνας Πικερμίου Μάκης Βουδούρης.
Το παιχνίδι σφύριξε ο παλαίμαχος ρέφερι και δάσκαλος διαιτησίας Βαγγέλης Γιαννακουδάκης.
Ο αρχηγός των ΣΤΑΣΥ Σταμάτης Δαφνής στον χαιρετισμό του σημείωσε την ανάγκη να παταχθεί η διαδικτυακή βία και 
Από την πλευρά του ο αρχηγός των Επίλεκτων Αργύρης Κωστάκης μετέφερε τις ευχές της προέδρου των Γιατρών του Κόσμου Χαράς Τζιουβάρα, εξήρε την κοινωνική προσφορά των εργαζομένων στις Σταθερές Συγκοινωνίες και ευχαρίστησε την ομάδα για τον  πολύχρονο αθλητικό δεσμό φιλίας.
Για την ιστορία το σκορ Αγγλικό 3-3.
Ευχαριστίες των διοργανωτών στο rpn.gr και την Κατερίνα Τράση για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών.
Οι ομάδες
Έλληνες Επίλεκτοι
Καρακούσης, Καραίσκος, Γιαννούσης, Κοτούζας, Λατσούνας, Βούλεβιτς , Μυλωνάς, Κωστάκης, Δελτσίδης, Κατσιάδας, Πικουλίδης, Σκοτιδάς, Γκιόλιας, Σαλαγιάννης.
Σταθερές Συγκοινωνίες
Πορλίδης, Λυκογιάννης, Γρηγορόπουλος, Μαγγιώρος, Σπίνος, Μπακογιάννης, Νικολάου, Μπαρμπούνης, Νικολοθανάσης, Γεωργόπουλος, Τσόκας, Μαργαριτίδης, Μπεχλιβανίδης, Κυρίτσηςμ Αποστολόπουλος, Ξιάρχος, Τέλας, Τσαπαριάν, Ράλλης, Καραίσκος, Μπροντζάκος, Μπούζας, Δαφνής.