iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Κυριακή - 19 Μαΐου 2024

me nero Keramiki
Εγγραφές για ομαδικά
σενάρια κεραμικής


Το εργαστήριο κεραµικής me nero στην Ραφήνα, µεταξύ άλλων έχει ξεκινήσει οµαδικά εργαστήρια κεραµικής γονέων και παιδιών σε µια οµάδα όλοι µαζί! Από τον Νοέμβριο θα λειτουργεί ο νέος μας χώρος στο πατάρι.

Μαθαίνοντας τεχνικές της κεραµικής, πειραµατιζόµενοι µε τον πηλό µέσω ασκήσεων κ’ παιχνιδιών. Χαλαρώνοντας, διασκεδάζουµε παρέα, δηµιουργούµε, γνωριζόµαστε καλύτερα και ανακαλύπτουµε την δυναµική µας ως οµάδα. Τα εργαστήριά µας έχουν ήδη αρχίσει να παίρνουν µορφή και κάπως έτσι δηµιουγήθηκε ήδη κι ένα τµήµα µόνο για ενήλικες.

Σας υπενθυµίζουµε ότι υπάρχει ακόµη χρόνος για να εγγραφείτε. Ελάτε και το φθινόπωρο µπήκε για τα καλά! Με χαρά µεγάλη σας ανακοινώνουµε επίσης ότι έχει αρχίσει να λειτουργεί και ο νέος µας χώρος στο πατάρι. Ένας χώρος φτιαγµένος µόνο για εσάς. Για να δηµιουργήσετε και να υπολοιήσετε τα δικά σας κεραµικά αντικείµενα αλλά και άλλων τεχνών και χειροτεχνιών.

Για όσους ασχοληθούν µε την κεραµική, θα παρέχεται µικρή υποστήριξη από την κεραµίστρια Σοφία Σωτηροπούλου. Όταν τα έργα σας ολοκληρωθούν και είναι έτοιµα για το καµίνι, θα φορτώνονται στο φούρνο από την εξειδικευµένη κεραµίστρια. Σας παρέχεται ένα γραφείο ανά άτοµο ή δυο, χώρος για τα υλικά, τα εργαλεία σας και τα έργα σας. Τέλος ο χώρος µπορεί να φιλοξενήσει και άλλες δραστηριότητες, σεµινάρια, οµιλίες και συγκεντρώσεις.

Καλή αρχή σε όλους µας! Με χαρά να δηµιουργούµε και να εξελισόµαστε καλλιτεχνικά και όχι µόνο!

ME NERO - Keramiki

GALLERY STUDIO SEMINARS WORKSHOPS

41 FLEMINGK AVE, 190 09 RAFINA, ATTIKA, GREECE

www.menero.gr