iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Δευτέρα - 20 Μαΐου 2024

''Δικαστής Ντρεντ''
ο Σπύρος Λουκάτος
στον ΔΟΠΑΠ


Τεχνοκράτης, άνθρωπος της ελεύθερης αγοράς, ποδοσφαιρικός παράγοντας.

Όλα αυτά ισοδυναμούν με κάποιον που λαμβάνει γρήγορες αποφάσεις, φέρνει αποτελέσματα και κοιτάει μόνο την ουσία των πραγμάτων. Ο Σπύρος Λουκάτος συμπλήρωσε έναν χρόνο στο ''τιμόνι'' του ΔΟΠΑΠ Ραφήνας Πικερμίου και στο αρχείο του έχει μόνο επιτυχίες. Πήγε ένα βήμα μπροστά - φυσικά με την πολύτιμη βοήθεια των συνεργατών του αλλά και των εργαζομένων - τον Οργανισμό. Σε οργανωτικό επίπεδο και σε εκδηλώσεις αθλητισμού και πολιτισμού.

Όλοι έχουν μια καλή κουβέντα για την αυταπάρνηση και την ευγενειά του. Το αγαπημένο του μπλοκ ανεκτίμητος "βοηθός" στο καθημερινό βαρύ πρόγραμμα, ώστε να σημειώνει ό,τι χρειάζεται. Ραντεβού, εκδηλώσεις, αιτήματα, τηλεφωνήματα, συσκέψεις, ιδέες, προτάσεις. 

Μόνο ένα πράγμα τον "σκάει". Ένα τμήμα της κοινωνίας που δεν αντιλαμβάνεται πως ο κόσμος αλλάζει. Οι εποχές αλλάζουν. Τα ρουσφέτια, τα παράλογα αιτήματα και η απρέπεια τον εκνευρίζουν. ''Τον βγάζουν από τα ρούχα του". Οφείλουμε να σεβαστούμε το δημοσιογραφικό off the record στα όσα ξέρουμε. Όσο για τον τίτλο "δικαστής Ντρεντ" θα θυμάστε την κινηματογραφική ταινία με τον Μαξ Φον Σίντοφ στο ρόλο του αδέκαστου κριτή. Κάπως έτσι ορισμένες φορές είναι και ο ρόλος του κ. Λουκάτου. Να το πούμε και αθλητικά. Σαν ένας έντιμος διαιτητής σε αγώνα ποδοσφαίρου. Ή γιατί όχι σε αγώνα τένις...