iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τετάρτη - 01 Μαΐου 2024

Ραφήνα Γέμισε ευτυχία
το δημαρχείο στον
γάμο του Σπ. Πάντζα


Γέμισε ευτυχία η αίθουσα συνεδριάσεων του δήμου Ραφήνας Πικερμίου, όπου τελέστηκε ο πολιτικός γάμος του Σπύρου Πάντζα με την εκλεκτή της καρδιάς του Δήμητρα!

Παρόντες συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και συμπολίτες του αντιδημάρχου Ραφήνας Πικερμίου υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα το ζευγάρι, πριν το παραλάβει ο κουμπάρος ο δήμαρχος Βαγγέλης Μπουρνούς και η ''τελετάρχης'' 'ετερη αντιδήμαρχος Δήμητρα Τσεβά. Δηλαδή δήμαρχος κουμπάρος και αντιδήμαρχος τελετάρχης πάντρεψαν αντιδήμαρχο! Μάλλον περίπτωση για το βιβλίο ρεκόρ Γκίνες...

Ολόψυχες ευχές από την ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr για βίο ανθόσπαρτο και ευτυχή και καλούς απογόνους (που απ ότι μαθαίνουμε θα έρθουν σύντομα)...

Για την ιστορία, η νύφη έστησε όπως επιβάλει η παράδοση 12 λεπτά από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του γάμου στη μία και μισή.

Χίλια μπράβο στον δήμο για την άψογη τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, οφείλουμε να το επισημάνουμε. Ελέγχθηκαν όλοι ανεξαιρέτως από τους υπαλλήλους του δήμου που ευγενικά και με διακριτικότητα έκαναν έλεγχο στα κινητά τηλέφωνα και τα πιστοποιητικά. Κανείς δεν έμπαινε χωρίς μάσκα (ούτε καν οι μελλόνυμφοι), ενώ γινόταν και υπενθύμιση σε όποιον τον κατέβαζε ή την έβγαζε. Από τον έλεγχο δεν... γλίτωσαν ούτε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κωνσταντίνος Μώρος ούτε ο αντιδήμαρχος Μάκης Βουδούρης - γιατροί και οι δύο μάλιστα!

Η σημείωση ως παράδειγμα προς μίμηση για όλη τη χώρα.