iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Δευτέρα - 06 Μαΐου 2024

Ραφήνα Πικέρμι Οι
αθλητές ''πυξίδα''
θέλησης και ζωής


Με αφορμή τη δημιουργία του πρότυπου παραολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου στον δήμο Ραφήνας Πικερμίου, μιά πρώτη ματιά στο δημοσιογραφικό αρχείο της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr αναδεικνύει τους πρωταθλητές με κινητικά προβλήματα που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Προεξάρχων ο τυφλός πρωταθλητής Χρήστος Κορομηλάς του συλλόγου ''Ιωνάς'' και μέλος της επιτροπής κατοίκων για το βιώσιμο περιβάλλον. Ο Χρήστος είναι η επιτομή της αισιοδοξίας, του κουράγιου και της ελπίδας, αλλά πάνω απ όλα ένας θαυμάσιος αθλητής στο τρέξιμο, το κολύμπι, την ποδηλασία και άλλα σπορ.

Ο τυφλός Παναγιώτης Τριανταφύλλου στο τζούντο του συλλόγου ''Κεραυνός'' - κάτοχος με το καλό σε λίγους μήνες και της μαύρης ζώνης- κάνει πρωταθλητισμό σε ένα δυναμικό άθλημα . 
 
Η Παρασκευούλα Μπεκιαρίδη πρωταθλήτρια ιστιοπλοίας στους Special Olympics, άλλο ένα φωτεινό παράδειγμα αθλήτριας υψηλού κύρους.
Και τέλος ο διακεκριμένος μαραθωνοδρόμος Κωνσταντίνος Σταυρίδης με προβλήματα όρασης, συμπληρώνει το team των αθλητών που μας κάνουν υπερήφανους στην περιοχή.