iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τρίτη - 07 Μαΐου 2024

Ιστορίες ζωής με
τον Μάκη Τουρλή
στο Hello radio


Ξεκίνησε το συναρπαστικό ταξίδι της η διαδικτυακή τηλεοπτική εκπομπή από το studio του Hello radio στη Ραφήνα με παρουσιαστή τον Μάκη Τουρλή.
Να τον λέμε καλύτερα όμως οικοδεσπότη, γιατί αυτό είναι ο Μάκης Τουρλής. Φιλοξενεί στον χώρο του ανθρώπους που κατοικούν και δραστηριοποιούνται στον δήμο Ραφήνας Πικερμίου, οι οποίοι έχουν κάτι ενδιαφέρον να πούνε, νιώθοντας σαν στο σπίτι τους. Γι αυτό και ο τίτλος της εκπομπής ''it's my life'', που θα μεταδίδεται διαδικτυακά μία φορά την εβδομάδα.
Αν κρίνουμε από την πρώτη εκπομπή που είναι ήδη ''στον αέρα'' με καλεσμένο τον πρόεδρος της ένωσης επαγγελματοβιοτεχνών εμπόρων Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλη Χαραμή, ο Μάκης Τουρλής ξεδιπλώνει το επικοινωναακό του χάρισμα και στην ουσία γίνεται μια φιλική κουβέντα. Άλλωστε ο Μάκης Τουρλής είναι εκπαιδευτικός πρωτίστως και επιχειρηματίας δευτερευόντως, συνεπώς η ''ταυτότητα'' του δημοσιογράφου'' δεν είναι κάτι που του χρειάζεται. 
Το it's my life εικάζουμε και μάλλον δεν θα πέσουμε έξω, θα ανοίξει τη ''βεντάλια'' των ''εξομολογήσεων'' και με άτομα εκτός του δήμου Ραφήνας Πικερμίου, όπως συμβαίνει άλλωστε αποδεδειγμένα σε εκπομπές που αρχίσουν με συγκεκριμένη ''δεξαμενή'' για να εξελιχθούν στη συνέχεια.
Ο Μάκης Τουρλής γνωρίζει καλά το ''παιχνίδι'' της επικοινωνίας και με ''όπλα'' στη ''φαρέτρα'' του την αμεσότητα, την εξυπνάδα, την ευγένεια και φυσικά το χιούμορ, έχει μια δυνατή τηλεοπτική ''συνταγή''.
Και μιας και είπαμε για χιούμορ... και ο Λάρι Κινγκ ξεκίνησε τη μεγαλειώδη καριέρα του έναν τοπικό σταθμό τον WAHR για να κατακτήσει τον κόσμο μέσω του CNN!