iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 18 Μαΐου 2024

Ο αρχηγός της Τριγλίας
Χρήστος Μειμάρογλου
μιλά στην iselida.gr


Ο Χρήστος Μειμάρογλου φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού του ΑΟ Τριγλίας. Κάθε Κυριακή οδηγεί την ομάδα μπαίνοντας πρώτος στο γήπεδο με τη φανέλα με τον αριθμό 4.

Λίγα λεπτά μίλησε μαζί του η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr, αλλά από τα όσα μας είπε είναι αντιληπτό πως πρόκειται για έναν πραγματικό αθλητή. Με ήθος, ποδοσφαιρική κουλτούρα και ευγένεια. Τέτοιους παίκτες χρειάζεται το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Μόνο αθλητές με αυτή τη ματιά στο γήπεδο μπορούν να πάνε το ποδόσφαιρο ένα βήμα μπροστά.

Μια νέα χρονιά με προσδοκίες για τον ΑΟ Τριγλίας...

Εύχομαι στους ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων υγεία, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Η Τριγλία έχει μια πολύ καλή πορεία, συνεχίζουμε με τους ίδιους ρυθμούς και θεωρώ ότι αν είμαστε όλοι καλά ως το τέλος θα είμαστε πρωταθλητές. Στόχος είναι η ομάδα να δείχνει κάθε Κυριακή να είναι όλο και καλύτερη και να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η φιλοσοφία του προέδρου και του διοικητικού συμβουλίου, του προπονητή και του του τεχνικού τιμ και φυσικά των παικτών.

Για ποιό πράγμα είσαι υπερήφανος ως αρχηγός του ΑΟ Τριγλίας?

Το μεγάλο ατού της ομάδας, είναι ότι είμαστε πραγματικά ομάδα! Μια παρέα μέσα στα αποδυτήρια και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Το λέω με την ψυχή μου και το πιστεύουμε όλοι. 

Υπάρχει μυστικό για τις ομάδες - ''οικογένειες''?

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια ''συνταγή''  για να γίνει μια ομάδα οικογένεια. Αυτό που ξέρω είναι ότι εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Την αγάπη της διοίκησης, τη ''μαεστρία'' του προπονητή το ''πάντρεμα'' παλιών και νέων στην ομάδα. Στην Τριγλία έχουμε συναγωνισμό και όχι ανταγωνισμό για τις 11 θέσεις. Σε εμάς ο καλύτερος παίζει κάθε Κυριακή. 

Ποιό είναι το ποδοσφαιρικό σου όνειρο?

Σε λίγο καιρό γίνομαι 32 ετών, συνεπώς το ονειρό μου συνδυάζοντας το ποδόσφαιρο με το επαγγελμά μου ως φαρμακοποιός είναι να ευχαριστιέμαι κάθε μέρα την προπόνηση. Να  ευχαριστιέμαι κάθε Κυριακή το ματς και φυσικά να είμαι υγιής και χωρίς τραυματισμούς. Είναι δύο ώρες από τη ζωή μας κάθε μέρα και πρέπει να τις χαιρόμαστε. Και μακάρι να μπορέσω ως αρχηγός του ΑΟ Τριγλίας πανηγυρίσω με την ομάδα τη  κατάκτηση του τροπαίου του πρωταθλητή!

Το εύχομαι. Σε ευχαριστώ.

Κι εγώ ευχαριστώ.