iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Δευτέρα - 06 Μαΐου 2024

Ραφήνα Το gala
της κοπής πίτας
των χειμερινών


Με σύμμαχο την Κυριακάτικη λιακάδα ο σύλλογος των χειμερινών κολυμβητών Ραφήνας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στην παραλία Μπλε Λιμανάκι.

Πολλές οι παρουσίες στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων η διευθύνουσα σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας Δέσποινα Γκικάκη, ο πρόεδρος του ΟΛΡ Σπύρος Χρυσοφώτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Κατσουλάκης και Μαρία Αραπκιλή - Βιάδη, ο επιλαχών δημοτικός σύμβουλος Λεωνίδας Γανιάρης και ο γιατρός Κυριάκος Θεοφίλου π. δημοτικός σύμβουλος από τους παλαιότερους χειμερινούς της Ραφήνας.

Την πίτα ευλόγησε ο πατέρας Δημήτριος από την Παντοβασίλισσα, ενώ ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Αντωνάκος ευχήθηκε χρόνια πολλά και τόνισε πως ο σύλλογος είναι όλοι οι κολυμβητές της περιοχής και όχι μόνο το προεδρείο, προαναγγέλλοντας και τις εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Από την πλευρά τους τόσο η κ. Γκικάκη, όσο και ο κ. Χρυσοφώτης αφού ευχήθηκαν στα μέλη του συλλόγου, σημείωσαν πως ο ΟΛΡ σε συνεργασία με τον σύλλογο φροντίζει για την παραλία και θα είναι κοντά τους σε κάθε αίτημα.

Οι πιο τολμηροί έκαναν και τη βουτιά τους στη θάλασσα, η οποία όπως μας είπε ο πρόεδρος είχε θερμοκρασία γύρω στις 11 βαθμούς! Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τσιμπούσι από σουβλάκια...

Δείτε το φωτορεπορτάζ της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr