iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Κυριακή - 19 Μαΐου 2024

Ραφήνα Κλίμα
ανόδου στην κοπή
πίτας της Τριγλίας


Σε κλίμα αισιοδοξίας και ελπίδας για άνοδο του ΑΟ Τριγλίας στη Γ' Εθνική κατηγορία έγινε η γιορτή για την κοπή της πίτας!

Το Riva υποδέχτηκε τους ποδοσφαιριστές και τη διοίκηση σε κλειστό οικογενειακό κύκλο λόγω της πανδημίας για να κόψουν την πίτα και να πιούνε ένα κρασάκι ή μία μπίρα (αναψυκτικό για τους πολύ αθλητές)...

Ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Χαχολάκης υποδεχόταν έναν έναν τους ανθρώπους της ομάδας, ενώ στον χαιρετισμό του πριν...πιάσει το μαχαίρι εξομολογήθηκε ότι το μεγάλο του όνειρο είναι η άνοδος στα μεγάλα σαλόνια του ποδοσφαίρου που αξίζει να βρίσκεται η Τριγλία.

Ως γούρι θα πρέπει να ερμηνευτεί και το γεγονός ότι το φλουρί έπεσε στον προπονητή Γιώργο Παπακωστούλη, ενώ δεν έλειψαν και τα σχετικά πειράγματα (το έβαλες μόνος σου και τέτοια...). Ο δεύτερος τυχερός ήταν ο ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Ζαφειρόπουλος.

Στη γιορτή μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο αντιπρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Καρασταμάτης (φεύγοντας πήρε και το αναμνηστικό δωράκι του το υπέροχο ημερολόγιο της Τριγλίας) και οι κύριοι Κοζής, Δήμας και Βρετζάκης, καθώς και η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Βαλερί Βασιλικού.

Δείτε το φωτορεπορτάζ της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr