iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Κυριακή - 19 Μαΐου 2024

Ραφήνα Έφυγαν με
''τρελές γκαζιές''
οι αντίκες του ράλι


Τα ρολόγια έδειχναν 2 το μεσημέρι ακριβώς όταν ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς σε ρόλο αφέτη κατέβασε τη σημαία για να ξεκινήσει το πρώτο αυτοκίνητο του 29ου γύρου Αττικής από την αφετηρία του Πάρκου Καραμανλή, υπό την αιγίδα του δήμου Ραφήνας Πικερμίου με συνδιοργανωτές ΔΟΠΑΠ, Οργανισμό Λιμένος Ραφήνας και Επιτροπή κατοίκων για το βιώσιμο περιβάλλον.

Η ηλιόλουστη Αλκυονίδα ημέρα οδήγησε εκατοντάδες πολίτες όλων των ηλικιών στο Πάρκο, δίπλα στη θάλασσα, όπου είχαν σταθμεύσει 84 πανέμορφες τετράχρονες μεσόκοπες ''κυρίες'' με εκπληκτικά χρώματα που εντυπωσίασαν τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Την καρό σημαία εκτός του δημάρχου κράτησαν ο αντιδήμαρχος Σπύρος Κάρλος (επαγγελματίας αυτοκινητιστής μην ξεχνάμε), η τοπική σύμβουλος Πικερμίου Κωνσταντίνα Λουλάκη, ο προεδρεύων της επιτροπής κατοίκων για το βιώσιμο περιβάλλον Δημήτρης Καρασταμάτης και ο πρόεδρος της ένωσης εστιατορίων και συναφών Αττικής Γιάννης Δαβερώνης. Δεν θα μπορούσε να λείψει ένας ''εξπέρ'' των αυτοκινήτων ο Λεωνίδας Γανιάρης, ο οποίος το τελευταίο διάστημα πυκνώνει τις δημόσιες εμφανίσεις του...

Τα αυτοκίνητα αναμένεται να τερματίσουν λίγο μετά τις 6 το απόγευμα.

Δείτε το φωτορεπορτάζ της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr